Cerca

dimarts, 18 de setembre del 2018

Rockambelles 2018 | Rumba Katxai, Xarxa, Saïm, Hombre Lobo Internacional i Bilo | Sencelles | Mallorca | El món del ROCK | 17/08/2018

El divendres 17 d'agost tornà el Rockambelles a Sencelles, que per 4t any consecutiu, l'equip d'El món del rock organitzàvem aquest mini festival d'estiu al nostre poble, i com cada any, esperàvem que el cartell funcionés i que fos del gust de tothom. Aquest 2018 ho tornàrem a aconseguir, però no fou una tasca fàcil, ja que sense dubte va ser l'edició més boja de totes. 

La raó d'aquesta "tasca no fàcil" va ser clarament la pluja. El temps ens donà tot el matí i el vespre anterior, la por a dins nostre era terrible i les probabilitats de quedar-nos sense festa eren molt probables. Però després d'unes quantes hores de pluja intensa i de nirvis, finalment sortí el sol i començàrem a muntar-ho tot a contrarellotge. 

El cartell estava compost per 5 bandes, 1 més que les edicions anteriors, i volguérem fer una proposta variada, perquè tothom s'ho pogués passar igual de bé. Rumba Katxai, Xarxa, Saïm, Hombre Lobo Internacional i Bilo eren els elegits, així que la gent tenia estils a bastament per triar!

Hombre Lobo fou el primer a tocar. La gent arribava a poc a poc al recinte, i el llop de Palma començava a escalfar de la millor manera a la gent. Rock'n'Roll a fondre per començar el vespre. Hombre Lobo Internacional va fer un concertàs i tota la gent que el va veure ho va gaudir al 100%.

Els segons del vespre varen ser els Saïm. Teníem moltes ganes del seu concert i sabíem que a la gent els hi podria fascinar el show del trio mallorquí, i així va ser. Saïm va fer vibrar tot Sencelles amb el seu rock alternatiu en català, amb una actitud punk al 100% i amb una transmissió d'energia i ganes que posaren els pèls de punta. Aquí el recinte ja es veia pràcticament ple, i mira que teníem por que la gent no vingués per por a la pluja!

Bilo foren els següents, així que tocava moment de psicodèlia i deixar les ments lliures. Els més animats es posaren a ballar amb ells al ritme dels 70 's i la resta del públic es posà més enrera (però ben atenta) esperant el seu torn per qui vendria després. Els Bilo feren un concert brillant, es veritat que a simple vista pareixia que el seu estil se n'anava molt dels altres grups, però per noltros i pràcticament tothom, varen encaixar d'una manera especial i perfecte. Com hem dit abans, ens agrada la varietat i també que la gent pugui conèixer noves bandes.

Xarxa foren els 4ts de la nit i segurament varen ser el clímax del vespre. Feia molt de temps que la banda de ska-rock no tocava a l'illa així que els seus fans li tenien moltes ganes. Els Xarxa feren un concert súper potent, fora aturar pràcticament entre cançó i cançó i ple de salts, crits, pogos i bon ambient. La bogeria total arribà amb Xarxa, que seguiren amb el llistó alt de les bandes anteriors i es guanyaren a la gent assistent gràcies al seu intens show.

I per acabar la nit, fou el torn dels Rumba Katxai, que tornaren a Sencelles un altre cop més! (Això sí, per primera vegada al Rockambelles). Els Katxai sempre són una aposta segura, ells són i seran sempre una de les millors bandes del seu gènere dins totes les illes i la festa amb ells sempre està assegurada. Els Rumba Katxai tancaren el vespre de la millor manera amb molt de ball, alegria i passió. Un concert també per recordar.

En definitiva, una 4a edició boja, amb molts de nirvis per part nostra, però finalment, plena d'èxit i satisfacció. Els 5 concerts compliren amb les expectatives de tothom i ja podem dir ben fort, que Sencelles té una festa ben consolidada i potent com el Rockambelles. Gràcies a tota la gent que va fer possible aquesta edició, sense tots vosaltres mai seria possible. Ens veim l'any següent!

Lluís Terrassa.

Hombre Lobo Internacional






Saïm















Bilo







Xarxa
















Rumba Katxai












El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Fotos de les edicions passades:

Rockambelles 2015:
Rockambelles 2016:
Rockambelles 2017:

Més fotos de Xarxa:

Rock'n'Pina:
Diada de Mallorca:
Festa Ona Mediterrània Sencelles:
Presentació disc:
Sant Sebastià 2016:
Telecogresca 2016:
Sayonara Baby Fest:

Més fotos de Bilo:

Novo Café Lisboa:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada