Cerca

diumenge, 17 d’abril del 2016

Telecogresca 2016 | La Gossa Sorda, Boikot, Xarxa, Aspencat | Parc del Fòrum | Barcelona | 09/04/2016

El cap de setmana passat (9 d'abril), marxàrem de Mallorca cap a Barcelona per estar presents a la Telecogresca, un festival que aquest any tenia al seu cartell a grups com Boikot, La Gossa Sorda o Aspencat i també el grup jovent mallorquí Xarxa, banda que guanyà merescudament el concurs "Engresca't" i com a premi del mateix, pogueren tocar a la Teleco, un festival que reuneix cada any més de 12.000 persones
.
Arribàrem una mica abans de l'obertura de portes, i com que acompanyàvem als nostres companys de Xarxa, poguérem escoltar les proves de so dels grups. Moments d'espera i nirvis pel Parc del Fòrum, fins que devers les 18.50 s'obriren les portes i començà Xarxa. La gent començava a entrar i desenes de persones ja eren allà presenciant el súper concert dels mallorquins. Ska-rock marca de la casa per escalfar de la millor manera al personal, que cada vegada era més nombrós. A mitjan concert ja eren centenars de persones que eren allà davant, i l'actitud i motivació del grup va anar creixent. Pogos, balls, rialles... es respirava molt bon ambient davall el sol de Barcelona. El concert acabà i la gent demanà més, però com es tractava d'un festival, no va ser possible... 45 minuts de tralla pura. 

Els Catarres varen ser els següents, però ens varen pillar pels camerinos post-xarxa, així que no els vàrem poder veure. Boikot va ser el següent grup que vérem, una banda que ens feia moltes ganes de veure. Des de Madrid vengueren i ho feren amb moltes ganes. El públic ja era molt nombrós, milers de persones estaven davant l'escenari i la nit ja havia caigut al parc del Fòrum. Punk-rock revolucionari del bo, de la banda madrilenya, que estava fent un concert ple d'actitud, ganes i alegria. Sonaren cançons com "Sin tiempo a respirar", "Inés", "Baja El Suelo" o "Kualkier dia", temes que tot el públic cantà amb moltíssima força. Súper concert de Boikot, tant de bo els tornem a veure d'aquí a molt poquet.

La pròxima banda va ser La Gossa Sorda, i el seu concert ens feia moltíssima il·lusió, ja que seria l'última vegada que els veuríem, quina llastima. (Sabem que venen a Mallorca, però coincideix amb el SOS Múrcia, i no hi serem). Començà el concert i la gent començà a tornar-se boja amb la primera cançó, concretament, "Aire". Ska, Reggae, Punk, Rock... allò era una festassa i la gent s'ho passava en gran sabent que seria el darrer concert de la banda a Catalunya. Sonaren cançons com "La Polseguera", "Quina Calitja", "Camalls Mullats", "La nostra sort" o "De Cara a la paret", que a cada una va haver-hi un gegant pogo entre el públic. Brutal concert de La Gossa Sorda, esperem veure'ns d'aquí a uns quants anys de retorn!

I per finalitzar el festival, varen tocar els valencians Aspencat. Reggae, ska, dub, electrònica... la seva proposta era molt curiosa i interessant. Començaren amb moltíssima força i la gent esclatà d'emoció. "Música naix de la ràbia", "Vull brindar", "La distància" o "Quan caminaven" foren unes de les cançons més cantades pel públic, que amb molta emoció, gaudien del darrer concert de la nit. Gran concert!

Per acabar voldríem donar les gràcies a la gent de la Teleco pel bon tracte que ens donaren i també als companys de Xarxa per deixar-nos acompanyar-los a aquesta aventura. Sou grans Xarxa, teniu un gran futur que us espera!

Lluís Terrassa.

Xarxa
































Boikot











La Gossa Sorda























Aspencat


















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada