Cerca

dilluns, 4 d’abril del 2016

Full Play, Rumba Katxai, El Bastón de la Vieja, Bloco Ayan | "Festival Despedida" | Teatre d'Alaró | Mallorca | 26/03/2016

ADÉU. Aquella paraula que tant costa dir, que tant costa acceptar, però que a vegades, s'ha de dir.
Els Full Play es varen acomiadar de tots nosaltres dissabte 26 passat al teatre d'Alaró, al seu poble.
Tants i tants de concerts durant tants anys s'acabaven... el grup punta de reggae-ska de Mallorca deixava els escenaris. Però clar, volien acomiadar-se de tots així com toca, amb una bona festa, així que n'organitzaren una de bona. Full Play, El Bastón de la Vieja (Sevilla), Rumba Katxai i Bloco Ayan, aquest era el súper cartell de la nit del 26 de març.

La nit la va inaugurar Rumba Katxai, un grup que nosaltres ja coneixíem al 100%.
12° vegada que els veiem, però amb les mateixes ganes que a la primera. Rumba, ska, reggae, cúmbia... mescla d'estils per fer ballar a tot el teatre que s'animà ràpidament amb la banda de l'illa.
Gran qualitat musical, lletres aferradisses, melodies ballables, fusió de sons... tota la gent gaudí completament del concert de Rumba Katxai

Full Play, els protagonistes del vespre, eren els següents en pujar a l'escenari. Però perquè l'espera fos curta, sota l'escenari, es presentà Bloco Ayan, una batucada que ens deixà els pèls de punta. Hem vist moltíssimes batucades en directe, però mai, cap batucada ens havia deixat tan impressionats com ho varen fer Bloco Ayan dia 26 de març. Ritmes molt peculiars i potents, coreografies fascinants, acrobàcies, molta actitud... un 10 de batucada.

I començà Full Play, i tota la gent s'apropà a l'escenari. Moviment constant entre el públic, cançons cantades i ballades per tothom, alegria i tristesa per igual dins els cossos de la gent, però sobretot, orgullosos de presenciar el que seria el darrer concert d'una banda que sempre ho ha donat tot per la música i pels escenaris. Ska i reggae de l'autèntic, fet a Mallorca. I és que ells varen ser uns dels artistes que varen formar part del primer festival organitzat per nosaltres, i que més tard, repetiren al segon que férem. Amb la seva música ens hipnotitzaren al primer concert, i ho seguiren fent durant totes les seves actuacions. Dissabte 26 passat feren un concert brillant, tot va sonar de 10, i tots els músics li varen posar més ganes que mai. Enhorabona per tot l'aconseguit, i gràcies per fer-nos gaudir de la vostra música. Fins a sempre Full Play!

I per finalitzar la festa, va tocar El Bastón de la Vieja, un grup que venia ni més ni manco des de Sevilla. Molt de show i bona música, la gent que encara era pel teatre s'ho va passar en gran amb ells. Gran concert.

Lluís Terrassa.

Rumba Katxai



















Full Play
































El Bastón de la Vieja
















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de Full Play:


Més fotos de Rumba Katxai:

Fiestom Es Gremi:
II Festival del Temps:
La gran fiesta rumbera:
http://www.elmondelrock.com/2015/03/la-gran-fiesta-rumbera-la-vereda-rumba.html
Presentació disc:
El món del ROCK Festival 2015:
Mallorca Roots 2015:
Juevesito Final:
Sant Sebastià 2016:
Todos Jugamos:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada