Cerca

dilluns, 23 de maig del 2016

Mallorca Live Festival 2016 | Primer dia | SFDK, Delorean, Capsula, La Gran Orquesta Republicana, Satellites, Henteligens, Super Cumbia y La Liga de la Alegría, Black Cats, La Vereda, El Niño Alcalino and the Chuskers | Son Fusteret | Palma | Mallorca | 29/04/2016

Un festival a l'altura dels de la península, això és el que necessitava una illa com Mallorca, i que al final va arribar. Mallorca Live Festival, un festival de 2 dies, 3 escenaris (electrònica, indie-rock i world music) i amb més de 52 artistes entre bandes, djs i street art. Els dies elegits eren el 29 i 30 d'abril, i el recinte, Son Fusteret, Palma.

Començàrem el primer dia del festival amb ganes i força, i ho férem amb l'actuació dels Black Cats. Rockabilly del bo per escalfar els músculs quan a la vegada a l'altre escenari tocava, Niño Alcalino & The Chuskers interpretant cançons molt ballables plenes de funk i soul. 

La nit començava a poc a poc, i els Henteligens començaven el seu concert. Indie-punk del 90s per seguir amb la festa, a la vegada que ho feia La Vereda a l'escenari World Music amb rumba, reggae o ska. Hora de sopar, i els Satellites començaven el seu concert. I és que, qui dubta del gran directe de la banda mallorquina? Súper concert dels Satellites que com sempre deixaren amb la boca oberta a molta gent. 

Super Cumbia y La Liga de la Alegría seguia amb la festa amb mestissatge divertit i molt ballable i a l'altre escenari es preparava el primer plat fort de la nit del divendres, els Capsula. Això sí, abans de partir a veure als nostres amics de la península, vérem una estona als locals La Gran Orquesta Republicana, que amb un públic molt nombrós, feren un concert bestial.

 I ara sí, Capsula ens esperava amb el seu rock poderós, que per tercera vegada teníem l'oportunitat de veure'ls en directe. Actitud, ganes, potència, directe de 10, el seu concert va ser bestial! Quedava poc per acabar el primer dia de festival, però això sí, encara quedaven 2 concerts molt potents. SFDK i Delorean. Els primers amb el seu rap feren botar a milers de persones i Delorean amb el seu indie-punk feren gaudir a moltíssima gent d'un gran concert. Cal dir que l'escenari més nombrós de públic del dia, va ser el World Music clarament. 

Primera jornada superada, on vàrem gaudir de bona música, de street art, bon menjar i sobretot, bon ambient. Pròximament, crònica i fotos del segon dia. 

Lluís Terrassa. 

Black Cats












El Niño Alcalino and the Chuskers















Henteligens



















La Vereda
















Satellites

















Super Cumbia y La Liga de la Alegría











La Gran Orquesta Republicana










Capsula





















SFDK













Delorean








El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de La Gran Orquesta Republicana:

Concert Es Gremi:
Concert La Red:

Més fotos de Capsula:

Malafama Festival:
BBK Live:

Més fotos de SFDK:

Es Gremi:

Més fotos de Black Cats:

Ruido:
Fiestom 2015:
Melonfest:

Més fotos de La Vereda:

Presentació "Te Muta Madre" Es Gremi:
La Gran Fiesta Rumbera:
Concert Palma:
Juevesito Final:
Sant Sebastià:

Més fotos de Henteligens:

Malafama:
Runaway Party:
    Bar Plaça:

Més fotos dels Satellites:

Solar Fest 2015:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada