Cerca

dimarts, 23 d’agost del 2016

Rock amb Elles 2016 | Satellites, Da Souza, The Goodness, Kingston Club, Dirty Appetite | Sencelles | Mallorca | El món del ROCK | 12/08/2016

Moltes ganes teníem d'organitzar un altre petit festival, i al final va arribar. El Rock amb Elles era l'elegit, festival que ja férem l'any passat a Sencelles sota el nom de SenceRock però que aquest any per diferents motius l'havíem de canviar.
Satellites, Da Souza, The Goodness, Dirty Appetite i Ska Bottom Boat formaven el cartell, sense dubte seria un vespre inoblidable per a molta gent.

El festival començà a partir de les 22.00 h i varen ser els The Goodness els primers a tocar. Punk Rock de la casa per fer ballar al primer centenar de persones assistent al festival. Influències de grunge, garage o rock alternatiu es deixaven notar a les seves cançons, on mitjançant temes propis i alguna versió, feien gaudir a la gent d'un bon concert. Sonaren versions dels Ramones, Black Lips o The Subways, i destacaren cançons pròpies com "Wanna Say", "How are you", "Come here now" o "Oh Why", que foren les que la gent ballà i gaudí més. Gran començament de festival amb els Goodness, una banda jove que ho donà tot amunt l'escenari.

Da Souza foren els següents, i pràcticament el recinte ja era ple, ja que des de la meitat del concert dels Goodness el pàrquing del poliesportiu es començà a omplir.
Indie Pop-Rock en català per seguir amb la festa. I cal dir que els Da Souza ara mateix són una de les perles que tenim a la nostra illa, llàstima que no toquin massa per aquí, ja que estudien a Barcelona, però de veres, feren un concert de 10. La gent ballà i s'ho passà en gran durant cada una de les cançons, que entre la gent assistent només se sentien comentaris bons cap a la banda.

El moment de Satellites va arribar, i aquí va ser el moment més TOP de la nit, tothom a punt per allò que venia, un concert d'una de les millors bandes dels darrers 20 anys de la nostra illa.
Rock experimental amb influències d'indie rock i punk, on el power trio va deixar al·lucinat a tothom. Cal dir que tot el repertori va ser del nou disc, però això no va impedir que la gent flipés durant tota l'actuació. Actitud, ganes i so perfecte, Satellites sou els cracks.
Concert increïble i donada de pas cap a Dirty Appetite.

I és que va ser un plaer comptar amb uns dels DJ's mallorquins amb més trajectòria de l'illa... que durant la seva trajectòria ha punxat per llocs tan importants com l'ARENAL SOUND, Bootshaus, Sala Heineken, Skins Party, Sky Club, Zoológico Club, etc. Dirty va fer una sessió increïble plena de cançons indie, rock, electrònica i variants. La gent ballà descontroladament durant tota l'hora d'actuació.

I el darrer torn era per Ska Bottom Boat, però al final per problemes personals d'un dels membres del grup, no varen poder assistir al nostre festival. Això sí, no us vàrem deixar sense grup, així que Kingston Club va actuar al seu lloc, fent el que millor saben fer, tocar magníficament, fer riure i ballar a la gent i passar-ho en gran. Versions de Bob Marley, Madness, The Specials, Trashmen, entre d'altres per tancar un festival que sense dubte va ser un complet èxit on centenars i centenars de persones ompliren Sencelles. Gràcies Kingston Club per venir a darrera hora, sou grans.

I per finalitzar donar les gràcies a tota la gent que ha fet possible aquesta segona edició del Rock amb Elles. Gràcies de tot cor a l'Ajuntament de Sencelles, a Runaway Music, a Chano, Magdalena Gil, Toni Micol, família, músics, col·laboradors web, i a tots vosaltres, per assistir al nostre esdeveniment i justificar que els pobles necessiten més festes d'aquest tipus i no tantes "berbenes"! Moltes gràcies i si tot va bé, ens veim l'any següent! Salut i música!!!!

Lluís Terrassa.

The Goodness

































Da Souza























Satellites













































Dirty Appetite






Kingston Club





















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Fotos i crònica de la 1a edició del Rock amb Elles (SenceRock):

Més fotos de The Goodness:

Concert Muro: 

Més fotos de Da Souza:

Artdemossa 2015:

Més fotos de Satellites:

Solar Fest 2015:
Mallorca Live Festival 2016:

Més fotos de Kingston Club:

Molico Sencelles:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada