Cerca

dijous, 19 de gener del 2017

La Urss, Una Bèstia Incontrolable, Orden Mundial, Pantalla, Decraneo, Presión, Chirri Kebab | Niu de Rates | Sa Possessió | Palma | Mallorca | 14/01/2017

Dissabte 14 passat vàrem anar a Sa Possessió, a un esdeveniment punk d'aquells que són per recordar, 7 bandes en un mateix vespre que prometia molta canya, diversió i bon ambient. 
Arribàrem a la sala damunt les 22.00 h, els concerts es feien dins la sala interior de Sa Possessió, anomenada Sa Tafona i la festa ja començava.

Presión, el duet elèctric, foren els primers a tocar. Obriren de la millor manera la nit. Punk marca de la casa de la mà de Jordi i Dana, que interpretaren un repertori molt complet on afegiren qualque cançó nova.

Pantalla foren els següents. Potència bruta de la mà dels 4 músics. Punk subterrani per despertar a tothom. 

Decraneo seguiren. Punk Rock des de Sant Jordi. El grup compost per Ceci, Chano, Maria i Santi va fer un concert ple d'energia on tocaren temes dels seus 3 treballs d'estudi, "Sacrilegio", "s/t" i "Heil Vaticano!". Potència femenina a la veu, guitarra destructora i actitud al 100% per part del bateria i la baixista. 

Orden Mundial varen ser els quarts. Sense dubte un dels moments més esperats de la nit. Hardcore a rompre per a tothom. Just arribats de Berlín i Copenhaguen, els mallorquins feren un concert bestial que deixaren amb ganes de més a tots els assistents.

Una Bèstia Incontrolable foren els següents. Des de Barcelona fins a la nostra illa. Els catalans venien a repartir rock per a tothom. Directe potent i gran descobriment per a nosaltres.

La Urss foren els penúltims, just arribats de Granada es pujaven a l'escenari per fer-nos vibrar amb la seva música. Els andalusos feren un concert ple d'energia i punk radical.

I per finalitzar, tocaren els Chirri Kebab, que just nosaltres havíem partit una mica abans i ens ho vàrem perdre, una llàstima. Un vespre increïble amb una gran concentració de punkys d'arreu de l'illa que ho donaren tot durant tota la nit. S'ha de repetir!

Lluís Terrassa.

Presión













Pantalla











Decraneo
















Orden Mundial
















Una Bèstia Incontrolable













La Urss















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de Presión:

Punk Rock Fest:

Més fotos d'Orden Mundial:

Al Sabotage amb Sheer Mag:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada