Cerca

dissabte, 7 de gener del 2017

Brujeria + Vendetta FM + In War | Es Gremi | Deathlight Music | Palma | Mallorca | 18/12/2016

Diumenge 18 de desembre vàrem anar a la sala Es Gremi, a un esdeveniment organitzat per Deathlight Music, que prometia moltíssim. Brujeria, Vendetta FM i In War, un cartell de luxe per una illa privilegiada que veuria un dels grans del seu gènere, Brujeria. Una llarga trajectòria i amb un bon grapat de discs a la seva esquena. 

Les portes s'obriren prest, a les 19.00 h, cosa que es va agrair moltíssim, ja que ens agrada gaudir de concerts a hores coherents. El primer grup a tocar va ser In War, l'únic grup de Mallorca. Mitjançant un potent metal, In War va escalfar de la millor manera al públic de la sala, que ja començava a omplir-se.

Vendetta Fucking Metal seguiren amb la festa. Arribats de Múrcia i amb ganes de donar canya. El grup de la península va fer tornar boig al públic amb les seves cançons, que feren un repàs als seus 4 discs d'estudi. El grup es fundà l'any 2007 i des de la seva fundació han pogut tocar amb grups de la talla de Sepultura, Hamlet, S.A, Madball, KOP, Sober, Def Con Dos, Narco, entre altres. També cal destacar que la banda ha completat més de 10 Tours per la península a més de tocar per Mèxic, República Txeca i Holanda. Sense dubte va ser un gran descobriment per nosaltres.

I el moment més esperat de la nit arribà, devers les 21.30 h, era l'hora de Brujeria.
El grup venia a presentar el seu nou disc "Pocho Aztlan" i Mallorca era el lloc final de la seva gira pel país, on venien de tocar per València, A Coruña, Oviedo, Vitòria, Saragossa, Múrcia, Madrid i Barcelona. El concert de Brujeria va ser bestial. Grindcore i death metal a bastament per a tothom, on el públic no va aturar de cantar i fer "pogos" amb els grans temes dels mexicans. No faltaren èxits com "Matando Gueros", "Revolución", "Brujerizmo", "Marijuana" o les més actuals "Viva Presidente Trump", "No Aceptan Imitaciones" o "Plata o Plomo".

Va ser tot un plaer tenir a la banda fundada als Estats Units l'any 1989, a casa nostra. Moltes gràcies als organitzadors per fer-ho possible, esperam amb moltes ganes el pròxim esdeveniment.

Lluís Terrassa.

In War



















Vendetta FM















Brujeria
















































El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de concerts a n'Es Gremi:

Los Suaves:
Saratoga:
La Gran Orquesta Republicana:
La Vereda:
Sidonie:
Satellite Stories:
http://www.elmondelrock.com/2015/03/satellite-stories-charly-taylor-thndr.html
Sôber:
La Habitación Roja:
Niños Mutantes:
Supersubmarina:
O'Funkillo:
SFDK:
The Other Side:
Los Coronas:
Green Valley:
Barón Rojo:
Fiestom 2015:
Hamlet:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada