Cerca

divendres, 4 de novembre del 2016

XV Fira Internacional del Disc a Mallorca | PRIMER DIA | Capsula, Ceremoney, The Goodness, Monster Ones, Adipem Panda, Jonny B. Bad, Biel Alimanya | Palma Arena | Mallorca | 22/10/2016

Com cada any, durant finals d'octubre, se celebra la Fira Internacional del Disc a Mallorca, i clar, nosaltres mai fallam. Dissabte 22 d'octubre, i des de ben prest ja érem allà.

El primer concert va ser a les 12.30 h del matí, The Goodness foren els encarregats d'obrir la Fira del Disc, i ho feren amb molta canya. Punk rock alternatiu de la mà de 3 joves músics que volen menjar-se el món. Mitjançant temes propis i qualque versió, la jove banda va deixar molt bones sensacions al públic assistent al Palma Arena. Potència, actitud, ganes i seguretat.

El segon torn va ser per Biel Alimanya & The Folsom Rockers, rockabilly del bo per seguir amb les actuacions. Influències de country rock & western es deixaren sentir a les seves cançons, que amb una professionalitat absoluta la banda va deixar content a tothom.

Descans per dinar i torn pels Adipem Panda. Metal Progressiu instrumental marca de la casa. Feren un concert diferent dels altres, ja que el baixista no va poder assistir al concert i el guitarrista Victor es va haver de posar al seu lloc, així que els Adipem hagueren de prescindir d'una guitarra. Això sí, la canya i la bona música la feren igual, així que la cosa va sortir bé.

L'home orquestra Jonny B. Bad va ser el següent. Jonny interpretà temes de Rockabilly i variants, que sonaren d'una manera molt curiosa pel fet que tots els sons eren tocats per la mateixa persona. Sense dubte tots els One-man-band són dignes d'admiració.

Ceremoney seguiren amb la festa. Banda ja consolidada a l'illa que amb el seu Power-Pop Tropical, sempre fan dels seus concerts una gran festa. Això sí, a la fira se'ls va veure més canyers, la seva música sonà més a Garage-Punk que no al seu so habitual, cosa que ens va agradar molt.

The Monster Ones tocaren just després. Feren del seu concert un gran espectacle. Es mogueren entre l'Horror-Punk i el Glam-Rock, on la gent gaudí al 100% durant tota l'actuació.

I el torn de Capsula arribà, just a les 21.00 h.
Banda que ens encanta i que venia a fer un show diferent de l'habitual, només tocarien temes del gran David Bowie. Normalment són un power-trio però aquesta vegada eren 5, sumant una guitarra i uns teclats amunt l'escenari. Sonaren temes com "Heroes", "Rebel Rebel", "Suffragette City" o "Ziggy Stardust" i acabaren el concert amb una gran "I need somebody" dels Stooges. Un gran concert on centenars de persones gaudiren al 100%.

Lluís Terrassa.

The Goodness




















Biel Alimanya & The Folsom Rockers








Adipem Panda






Jonny B. Bad







Ceremoney














The Monster Ones


















Capsula 
(Dreaming Of Ziggy Stardust)














































El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Fotos de les Fires del Disc d'altres anys:

Fira 2015 PRIMER dia:
Fira 2015 SEGON dia:
Fira del Disc 2014:

Més fotos de The Goodness:

Concert Muro: 
Rock amb Elles 2016:
Three Lions Pub:
Festival Ara Amb Síria:



Més fotos de Ceremoney:

Gallimimus Summer:
Rock'n'Rostoll 2014:
SenceRock 2015:
Concurs OFF Sant Sebastià:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada