Cerca

dilluns, 7 de novembre del 2016

Come Animal + Los Amazonas | Esta Noche Te Voy a Morder | Halloween | Novo Café Lisboa | Palma | Mallorca | 31/10/2016

Dilluns 31 d'octubre, la nit de Halloween, vàrem anar al Novo Café Lisboa, perquè ja que hi havia dues causes molt especials. La primera, els Come Animal presentaven el seu nou single "Esta noche te voy a morder", i la segona, Los Amazonas feien el seu esperat debut en directe.

Damunt les 22.30 h pujaren a l'escenari els Amazonas, on una gran quantitat de gent esperava amb ganes el seu inici. Des del primer moment el grup es mostrà amb una actitud bastant pròpia (de garatge-punk amazònic) segurs del que feien i amb una felicitat ficada al cos per mostrar per primera vegada la seva feina davant el públic. "Amazonas y speed", "I was denied", "Nadie como yo", "Comeme los huevos" o "No way" dels Cynics foren unes de les cançons que el grup d'Albert, Diego, Miquel i Tomeu tocaren. Descontrol, canya, rialles, gent del públic "convidada" a l'escenari... sense dubte el primer concert de Los Amazonas va ser una gran festa. El seu segon concert està previst pel pròxim dissabte 12 al Maraca Club, juntament amb The Goodness.

Come Animal tocaren just després, i la sala s'acabà d'omplir. Sense dubte s'han convertit en una de les millors bandes del seu estil de Mallorca, i per això no ens va estranyar gents la gran expectació que hi havia. Garatge a fondre, els Come Animal donaren canya "a saco" durant tot el concert. Ens encanten aquests llocs com el Lisboa on es pot gaudir de concerts amb aquest ambient reduït, on les bandes treuen el millor de dins, i es venen a dalt més fàcilment. El grup mallorquí va fer una gran presentació, no tothom pot dir que el seu grup ha presentat un single durant la nit de Halloween...

Lluís Terrassa.

Los Amazonas




















Come Animal!












El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de Come Animal:

 Gallimimus Fest 2015:
Artdemossa 2016:
http://www.elmondelrock.com/2016/11/come-animal-i-ceremoney-artdemossa-2016.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada