Cerca

dijous, 24 de novembre del 2016

XV Fira Internacional del Disc a Mallorca | SEGON DIA | Kurt Baker, La Granja, Salvatge Cor, Hattori Hanzo, F.E.A | Palma Arena | Palma | Mallorca | 23/10/2016

Després d'un gran primer dia de Fira del disc, es presentava el segon, el diumenge 23 d'octubre. El nivell d'artistes era pràcticament el mateix, Kurt Baker, La Granja, Salvatge Cor, Hattori Hanzo i F.E.A, l'única cosa diferent era que acabava una mica més prest, ja que l'endemà era un dilluns fener.

S'obriren les portes a les 12.00 h i des del primer minut la gent començà a entrar en recerca del seu estimat vinil. F.E.A obriren les actuacions, a les 12.30 h. Post Rock Experimental per escalfar els motors del públic. Instrumental però amb molta potència, fermesa i qualitat. Un gran concert.

En acabar, tocava escoltar a un dels plats forts del dia, els Hattori Hanzo Surf Experience, que presentaven el seu nou disc, anomenat "Meanwhile in Mallorca" i editat per Runaway Records.
Surf instrumental del bo per fer ballar a tot el públic assistent.

Aturada per dinar i torn per Salvatge Cor. Indie-rock marca de la casa per seguir amb el fantàstic diumenge de fira. I és que els Salvatge Cor estan que no aturen, guanyen i arriben a finals de concursos, no aturen de tocar... no es pot negar que s'estan consolidant seriosament al panorama musical de l'illa. 

La Granja seguiren amb la festa i el recinte era gairebé ple. Feren un llarg repàs al seu extens repertori, on la gent ballà i cantà durant tot el concert. 

I el moment més fort de la nit arribà, era l'hora de Kurt Baker i la seva banda. L'americà venia a donar canya i espectacle, així que tothom es preparava per a un gran show. Influències del garatge, punk rock o power pop, el grup tocava els seus temes davant les boques obertes de la gent. Sense dubte aquest any els 2 caps de cartell de la fira han sigut un autèntic espectacle.

Lluís Terrassa.

F.E.A











Hattori Hanzo Surf Experience













Salvatge Cor















La Granja






























Kurt Baker Combo



























El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de Salvatge Cor:

Presentació disc:
Festa de la música 2016:
Amb el Petit de Cal Eril:

Més fotos de La Granja:

Sant Sebastià 2015:

Més fotos de Hattori Hanzo Surf Experience:

Los Coronas + Hattori + Monster Ones: 
Hattori Hanzo + Cherry Poison (Felanitx)
http://www.elmondelrock.com/2015/04/hattori-hanzo-surf-experience-cherry.html
Fiestom 2015:
Aniversari Molico Sencelles:

Fotos de F.E.A (Forces Elèctriques d'Andorra) + BELAKO:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada