Cerca

dijous, 17 de novembre del 2016

The Goodness + Los Amazonas | Maraca Club | Palma | Mallorca 12/11/2016

Dissabte 12 de novembre va ser un vespre molt bèstia, underground, i amb molta canya. The Goodness i Los Amazonas actuaven al Maraca Club, dues bandes amigues que volen menjar-se el món.

Quasi un centenar de persones a punt pels concerts, i el primer a tocar foren els The Goodness.
Punk rock alternatiu de la mà de 3 joves amb moltes ganes de tombar el local. Mitjançant temes propis, el grup feia que el públic es començàs a despertar, fins que començaren a tocar alguna versió dels Ramones fent que el Maraca explotés. A partir d'aquí el concert va anar més i mitjançant temes propis com "Atura", "This is not the way", "Estic Aniquilat" o "Come here now", la banda tancà un concert ple d'energia, actitud i joventut.

Los Amazonas eren els següents, i al soterrani del Maraca ja no hi cabia ningú més. El garatge potent del grup estava preparat, i tothom era allà per contemplar-ho. "Amazonas y speed", "No Way", "Comeme Los Huevos"... el públic reaccionà ballant durant tot el concert. Curt però intens, deixant a la gent amb ganes de més festa. Sense dubte els Amazonas donaran molt a xerrar durant aquests mesos, un grup que li posa ganes, actitud i fermesa al seu projecte.
Esperem tenir més concerts Goodness + Amazonas, dues bandes que podrien anar aferrades de la mà concert darrere concert.

The Goodness


























Los Amazonas













El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography


Més fotos de The Goodness:

Concert Muro: 
Rock amb Elles 2016:
Three Lions Pub:
Festival Ara Amb Síria:
Fira del Disc Mallorca 2016:
http://www.elmondelrock.com/2016/11/xv-fira-internacional-del-disc-mallorca.html

Més fotos de Los Amazonas:

Halloween Fest:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada