Cerca

dimarts, 1 de novembre del 2016

Come Animal i Ceremoney | Artdemossa 2016 | Valldemossa | Mallorca | 22/07/2016

Divendres 22 de juliol vàrem anar a Valldemossa, un dels pobles amb més encant de l'illa de Mallorca. No hi anàrem de visita no, vàrem anar allà ja que se celebrava l'Artdemossa, un esdeveniment sociocultural on reunia música, art i gastronomia. Diversos grups tocaren durant la nit, però nosaltres ens centràrem en 2 en concret. Els Come Animal i Ceremoney.

A una placeta bastant amagada, petita i curiosa, es disposaven a tocar els Come Animal, primers a sonar. Garatge rock del bo de la mà d'una banda que s'està consolidant de cada dia més a la nostra illa. Si els vàrem conèixer a un ‎Gallimimus Fest‎ a Sa Possessió fa 1 any, avui en dia ja san convertit en un grup bastant típic a les nostres sortides de nit. Directe potent, actitud i molt de ball, el concert va ser molt bèstia.

Ceremoney pujaren a l'escenari just acabar. I més festa per davant! Els Ceremoney seguiren amb el que els seus companys havien començat abans, una gran festa de garatge. El públic s'ho passà en gran amb els 2 grups, on la plaça va estar gairebé plena de gent durant tot el temps. En acabar els Ceremoney la festa continuà amb altres grups, que feren d'aquell vespre una nit màgica.

Lluís Terrassa.

Come Animal












Ceremoney







El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de Ceremoney:


Més fotos de Come Animal:

 Gallimimus Fest 2015:

---------------------------------------

Artdemossa 2015:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada