Cerca

divendres, 24 de març del 2017

Eveth + Hellfire Club | "Entelequia" | Es Gremi | Deathlight Music | Palma | Mallorca | 11/03/2017

El dissabte 11 de març vàrem anar a Es Gremi per presenciar un concert que ens feia moltes ganes. Eveth presentava el seu nou disc "Entelequia", tercer treball d'estudi de la banda, editat pel segell nacional "Rock Estatal Records", i que promet ser el llançament definitiu de la banda cap al panorama nacional. Hellfire Club els acompanyaria damunt l'escenari, el qual seria el seu primer concert en directe.

Començaren damunt les 22.00 h, i el grup mallorquí començà a deixar molt bones sensacions gràcies a la seva gran potència i bona música que arribava a l'oïda dels més valents del vespre, que ja eren dins la sala. Metal clàssic de la mà d'Alberto Ruiz, San Caldentey, Sergio Aguiló i Curro Viera, que ho donaren tot durant la duració del seu concert. Concert correcte, complet i potent, sense dubte es varen guanyar al públic.

Era el torn d'Eveth i la sala presentava una bona entrada, sempre hem dit que Mallorca és una illa molt metalera i aquell dia es va tornar a demostrar. Nascuda l'any 1999 i repartint canya concert a concert, els mallorquins feren un concert molt complet on hi va haver una mica de tot. Feren un repàs als millors temes dels seus altres 2 treballs ("La Condena del Tiempo" i "El Legado de Los Sueños"), presentaren les cançons del nou disc, va haver-hi temps per solos interminables... en definitiva, una festa magnífica plena de rock, bon ambient i satisfacció. 
Pareix a ser que amb la incorporació dels germans Biel i Toni Recio el grup ha donat amb el toc final per seguir somiant amb aquest projecte el qual tots els mallorquins estem molt orgullosos. A seguir així David D, Leo, Dito, David, Biel i Toni !!

Lluís Terrassa.

Hellfire Club




























Eveth


























































El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos d'Eveth:

Fira del disc 2015:
Amb Saratoga:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada