Cerca

diumenge, 26 de març del 2017

Salvatge Cor | Sabotage | Palma | Mallorca | 17/02/2017

L'activat de Salvatge Cor és frenètica, a part d'estar engrescats amb la gravació del seu segon disc, les seves aparicions en directe han estat molt actives. Aquesta vegada varen actuar al ja mític Sabotage, un lloc amb esperit de rock hereu d'altre mític lloc de la moguda mallorquina, Babels. Abans dels Salvatge Cor vàrem gaudir d'un gran concert de Jorra i Gomorra que per incompatibilitats d'horaris el nostre equip gràfic no va poder cobrir.

El set list dels Salvatge Cor va estar basat en l'U (Runaway Records, 2015), el seu primer treball discogràfic (inclosos els seus ja hits" Polsina de cascall", "Miss Lonely", "Jaculatòria", entre d'altres) i també introduïren temes nous del seu proper disc, que a primera escolta en directe, sonaren molt més canyers i guitarrers que el seu primer disc.

Salvatge Cor són un exemple d'originalitat i bon fer damunt l'escenari, sempre amb el toc freaky del seu cantant Llorenç i les seves interessants i treballades lletres, uns arranjaments de guitarra d'en Biel sorprenents i brillants, tot acompanyat d'una sòlida base rítmica que fan que la màquina funcioni a la perfecció. Aquest 2017 sense dubte pot ser la confirmació de la gran promesa de l'escena mallorquina.

Egara.





  






El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de Salvatge Cor:

Presentació disc:
Festa de la música 2016:
Amb el Petit de Cal Eril:
Fira del Disc 2016:

Fotos d'altres concerts al SABOTAGE:

Astrolabio:
Sheer Mag + Orden Mundial, etc:
The Last Dandies: 
Urtain + Los Fletchers:
Vialka + Marasme:
Salvatge Cor:
Club Sibarita:
Punk Rock Fest:
Dr. Zhaska:
Main Line 10 + One Foot:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada