Cerca

dimecres, 7 de desembre del 2016

Kakkmaddafakka + Amarillo | Nits Cúbiques | Teatre de Lloseta | Mallorca | 1r Aniversari | 26/11/2016

El Colúmpio Asesino, Carlos Sadness, Triangulo de Amor Bizarro, Bearoid, Polock, The Prussians, Dorian, Sideways i molts més. Aquests són els artistes que havien passat durant 1 any a les Nits Cúbiques de Lloseta, una programació musical bestial que pareixia treta d'un somni. I clar, això s'havia de celebrar, les Nits Cúbiques complien el 1r aniversari i tothom tenia ganes de festa. Així que confirmaren a un grup TOP, internacional i amb moltes ganes de fer ballar a la gent, els súper KAKKMADDAFAKKA. I el cartell no aturava aquí, els Amarillo i Sideways farien que la festa fos més llarga. 

Arribàrem allà prestet, quan encara Sideways feia la seva sessió de dj., indie-rock i variants a bastament per a tothom.

Els Amarillo eren el primer grup a actuar, els mallorquins tornaven després de molt de temps sense trepitjar un escenari i ho feien davant un públic bastant nombrós, ja que la sala ja era quasi plena.
Indie-Pop marca de la casa per obrir de la millor manera l'aniversari de les Nits Cúbiques. Els seus fans gaudiren completament del concert, que es feien notar per les primeres files de l'escenari. 

Fi del concert dels Amarillo i moment d'espera pel que venia, el grup noruec estava a punt de sortir a l'escenari de Lloseta. Sala plena i començà el concert dels Kakkmaddafakka !!
Començaren amb una petita intro i just seguit, "Touching" i "Language", per fer ballar a tota la gent. Allò era una festassa... tothom estava boig gaudint del concert dels Kakkmaddafakka, qui ho diria, un grup internacional del seu nivell a tan sols uns quants metres de la gent.
El grup presentà el seu nou treball "KMF", que tocaren cançons del nou disc com "Galapagos", "Language", "Fool", "May God" entre d'altres, però això no va fer que no toquessin els seus grans èxits com són "Restless", "Forever Alone", "Your Girl", "Is She", "Someone New", "Gangsta" i més! 

Sense dubte va ser un vespre inoblidable per a molta gent, la nostra total enhorabona per a tota la gent implicada a les Nits Cúbiques, sense dubte ha sigut el gran projecte de l'any a Mallorca.
Seguiu així cracks!!!

Lluís Terrassa.

Amarillo
















Kakkmaddafakka



























El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de Kakkmaddafakka:

Solar Fest 2015: 
http://www.elmondelrock.com/2015/09/solar-fest-mallorca-2015-segon-dia.html

Més fotos de Nits Cúbiques:

Triangulo de Amor Bizarro + The Prussians:
Polock + Bearoid + Charly Taylor:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada