Cerca

dilluns, 26 de desembre del 2016

The Quatermass, Presión, The Goodness, Fems | Punk Rock Fest | Sabotage | Palma | Mallorca | 09/12/2016

A El Món Del Rock ens agraden molt els concerts, ens agrada gaudir de bones bandes, tant locals com exteriors, però també hi ha una cosa que ens encanta, que és organitzar els nostres propis esdeveniments. Així que el divendres 9 de desembre organitzàrem el que va ser el nostre 6è mini festival, canviant l'estil completament dels 5 anteriors, fent d'aquest, un vespre 100% de punk-rock. 
La sala elegida era el Sabotage de Palma, un lloc que hi hem anat incomptables vegades, que aposta per la cultura local i que pensàrem que era el lloc idoni per celebrar la nostra festa.
The Quatermass, Presión, The Goodness i Fems eren els 4 noms del cartell, sota el nom de "PUNK ROCK FEST". 

Les portes s'obriren a les 20.30 h, i el primer grup a tocar varen ser els Presión. Duet elèctric de baix, bateria i veus. Dana Sioux i Jordi H1000VM escalfaren de la millor manera a la gent, encara tímida en començar l'esdeveniment. Bon directe i sobretot molta actitud.

The Goodness foren els segons en tocar. Punk rock alternatiu de la jove banda mallorquina. Power Trio potent i amb moltes ganes de fer gaudir al públic d'un bon concert. Els Goodness mitjançant temes propis i a la vegada qualque versió, feren un dels concerts amb més actitud des del seu inici. Energia i molta feina feta al darrere. 

Fems seguiren amb la festa amb el seu hardcore punk. El seu concert fou una explosió constant d'energia, actitud 100% marca de la casa. La cantant es va passar mig concert sota l'escenari fent de les seves, cosa que va cridar l'atenció de diverses persones, que s'uniren amb ella al ball potent que produïa la banda. 

I per acabar tocaren els The Quatermass. Punk rock old school, dels que ja s'han consolidat dins el panorama canyer de Mallorca gràcies a la seva llarga trajectòria. Finalitzaren de la millor manera una festa on el públic assistent s'ho va passar en gran. Brillant concert.

I per acabar volem donar les gràcies a tota la gent que va fer possible l'esdeveniment, mirarem de fer una segona edició per a la gent que es quedà amb ganes de més.

Lluís Terrassa.

Presión
















The Goodness

















Fems























The Quatermass


















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de The Goodness:

Amb Los Amazonas - Maraca Club:
Concert Muro 2015: 
Rock amb Elles 2016:
Three Lions Pub:
Festival Ara Amb Síria:

Fotos d'altres concerts al SABOTAGE:

Astrolabio:
Sheer Mag + Orden Mundial, etc:
The Last Dandies: 
Urtain + Los Fletchers:
Vialka + Marasme:
Salvatge Cor:
Club Sibarita:
Dr. Zhaska:
Main Line 10 + One Foot:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada