Cerca

dimarts, 10 de gener del 2017

Festivals d'estiu | Primavera Sound, Bilbao BBK Live, Arenal Sound, Azkena Rock | Barcelona, Oporto, Bilbao, Vitoria, Burriana | 2016

Com ja és típic de nosaltres, a partir del mes de juny, sempre anem de festivals, així que aquest any 2016 no va ser diferent dels anteriors. Primavera Sound Barcelona, Primavera Sound Oporto, Azkena Rock Festival, Bilbao BBK Live i Arenal Sound. 5 festivals quasi seguits, on les ganes per part nostra eren brutals. A diferent de les altres vegades, no vàrem fer fotografies, però sí que us volíem contar una mica l'experiència.

El Primavera Sound de Barcelona va estar molt bé, molta gent, molts de grups i molt bon ambient. Vérem a grups com Radiohead, PJ Harvey, The Last Shadow Puppets, Dinosaur. Jr, etc. grups mundialment coneguts al mateix lloc, i en 3 dies. Això és el que tenen els festivals. A diferència de l'any passat, aquest any no descobrirem nous grups desconeguts, cosa que ens va fer marxar del festival amb un gust agredolç.

El primavera d'Oporto va ser totalment diferent. El recinte pel nostre gust trobàrem que era molt millor. Més acollidor, tot de gespa natural, bona visió dels concerts i no havies d'estar 15 minuts per creuar tot el festival com passa al Fòrum de Barcelona. Sigur Ros, Animal Collective, Beach House, Mudhoney o Air foren els plats forts que vérem. També descobrírem a diversos grups, on els que ens cridaren més l'atenció varen ser els Car Seat Headrest. La veritat és que vàrem gaudir molt dels concerts que vérem a més de fer un bon Tour per la ciutat portuguesa.

El darrer de juny va ser l'Azkena Rock Festival de Vitoria-Gasteiz, on ens esperaven The Who, The Hellacopters, Danzig o Imelda May. Brutals tots els concerts dels artistes anomenats, molta actitud, força i rock. Llàstima no haver pogut veure a grups com Refused, Lucinda Williams, 091 o Marky Ramone's, però com molts sabreu, a part d'anar a veure els concerts també hi anàrem per ajudar als nostres companys de Runaway Discos a la part del Merchandising, així que no sempre es pot tot.

El Bilbao BBK Live va ser el següent. Sense dubte un dels millors festivals d'Europa i amb un cartell immillorable. Pixies, New Order, Arcade Fire, Foals, Tame Impala, Editors... Gaudírem sobretot dels concerts de grups de la meitat del cartell, quasi tots a l'escenari de la carpa. Wolf Alice, Blood Red Shoes, Slaves, Courtney Barnett o Belako, sense dubte varen ser els més divertits. 

I el darrer festival de l'estiu (de fora de Mallorca), va ser l'Arenal Sound. 6 dies de festival on hi havia molta diversitat d'artistes. Indie, rock, electrònica, ska... n'hi ha per tots els gusts. Gaudírem dels Two Door Cinema Club, Kaiser Chiefs, La Raíz, Crystal Fighters, Talco, Borgore, Crystal Castles... A més, a l'Arenal Sound sempre es respira bon ambient, sigui al càmping o al recinte musical, així que és una experiència totalment recomanable per a tothom.

Un estiu complet i carregat de música, veurem que ens espera el 2017.

El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada