Cerca

dimarts, 26 de juliol del 2016

Festa de la Música 2016 | Son & The Holy Ghosts, Miki Serra, Salvatge Cor, Los Bélmez, Rigo, Johnny B. Bad, Biel Alemanya, Adipem Panda i The Indian Summer. | Parc de les estacions | Palma | Mallorca | 21/06/2016

Després de moltíssims d'anys, la festa de la música tornà a palma, i ho va fer gràcies a unes quantes plataformes, Consell de Mallorca, Runaway Records, Espora Records i Blau. El dia era el 21 de juny, i els grups eren Son and The Holy Ghosts, Johnny B. Bad, Rigo, Adipem Panda, Miki Serra, The Indian summer, Los Bélmez, Salvatge Cor i Biel Alimanya & The Folsom Rockers. Un dia ple de música, bon rotllo i agradable ambient. 9 bandes des de les 11 h a les 23 h. 

El primer torn va ser per Indian Summer, post-rock del bo per despertar els cossos, que sota el sol ballaven amb la música del grup. Adipem Panda eren els següents, metal instrumental per seguir amb la festa. Canya bona, i molta actitud, és vera que molts de grups instrumentals es fan avorrits, però Adipem no era un d'ells, ja que cada cançó era un món diferent. El següent va ser Johnny B. Bad, l'home orquestra. Rockabilly del bo fet per només una persona, allò va ser fascinant. El seguí Biel Alimanya & The Folsom Rockers, el darrer concert abans de l'aturada per dinar. 

Rigo va ser el primer després de l'hora de dinar, pop rock del bo per fer la digestió. Los Bélmez seguiren amb la festa, pop-punk amb castellà de la mà de músics amb llarga trajectòria. El públic s'ho passà en gran amb el seu concert. Son and The Holy Ghosts pujaren després. Folk rock, amb influències d'indie pop, aquesta era la seva proposta, d'un grup que ja coneixem com la nostra mà. Salvatge Cor fou el penúltim grup, un dels grups més curiosos i bons que té la nostra illa, actualment guanyadors del concurs Art Jove. I per finalitzar va tocar Miki Serra, ex-Sexy Sadie. Indie Rock alternatiu per acabar una festa de moltes hores on molta gent es va apropar al parc de les estacions de Palma.

 Sense dubte s'ha de repetir l'any següent, coses així feien falta a palma... concerts gratuïts, paradetes de discs i molt bon ambient. Enhorabona!

Lluís Terrassa ©

The Indian Summer















Adipem Panda












Johnny B. Bad








Biel Alemanya








Rigo












Los Bélmez










Son & The Holy Ghosts

















Salvatge Cor












Miki Serra
















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos d'Indian Summer:

Malafama Festival:
Mallorca Music Festival:

Més fotos de RIGO:

Presentació disc Campos:

Més fotos de Los Bélmez:

Summer Pie 2015:

Més fotos de Son & The Holy Ghosts:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada