Cerca

dissabte, 23 de juliol del 2016

Disccovers | Sa Lluna | Festa final de temporada | Inca | Mallorca | 28/05/2016

Dia 28 de maig els Disccovers es presentaven a Sa Lluna, per fer el tancament de temporada del club inquer, referent de l'indie de l'illa de Mallorca. 
Disccovers, banda de versions disco, indie i variants, era el grup elegit per fer gaudir a la gent d'una nit màgica i ple d'emocions. Cançons conegudes però poques de comercials, aquesta era la proposta del grup, que ens va agradar molt, ja que la majoria dels grups d'aquesta branca són molt repetitius i arriben a ser avorrits. 

Disccovers és aquella banda que fa gaudir a la gent que escolta coses diferents, que no tot són temes dels 40 principals, ni temes dels anys 80 que sonen per totes les berbenes. Black Keys, White Strypes, Franz Ferdinand... grups com aquests, una proposta que a nosaltres com hem dit abans, ens encanta. El grup format per grups ja experimentats com són Maria La Caria, Llorenç Palou, Gabriel Abrines i Martí Vallespir va fer gaudir a tota la gent de la darrera gran festa de la temporada, on la sala va estar plena fins a dalt. 

Lluís Terrassa ©



















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de Disccovers:

Sa Lluna After Moon:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada