Cerca

dimarts, 19 de juliol del 2016

Polock + Bearoid + Charly Taylor | Nits Cúbiques | #5 | Teatre de Lloseta | Mallorca | 21/05/2016

Els tancaments no agraden a ningú, però si saps que en uns mesos torna la festa, estàs més tranquil. Aquest cas va ser el de les Nits Cúbiques, que després de 4 edicions súper exitoses, s'acomiadava de la temporada amb una 5a festa igual de forta que les altres. Les Nits Cúbiques varen néixer per fer feliç a la gent i des de la primera edició han reunit a centenars de persones al teatre de Lloseta, el recinte escollit per cada una de les edicions. El Columpio Asesino, Carlos Sadness, Triangulo de Amor Bizarro, Dorian, The Prussians, Room for Three, etc. i ara a la darrera edició Polock, Bearoid i Charly Taylor. Artistes de primer nivell, a una illa que fins ara ningú havia pogut aconseguir establir un cicle de concerts on passessin grups d'aquest calibre i que aquests sortissin exitosos. Avui en dia, les Nits Cúbiques ho han aconseguit. Gràcies per organitzar tot això, esperam amb ganes la nova temporada.

El tancament de temporada va estar molt bé, arribàrem al teatre i Charly Taylor estava a punt de començar. El grup mallorquí tenia una sorpresa per a tota la gent assistent, per primer pic des del seu començament, el grup deixaria de tenir tot el repertori en anglès a tenir-ho també en castellà. La gent va respondre molt bé a la nova proposta de Charly Taylor, que amb el seu indie-pop va fer ballar a tota la gent.

Bearoid era el següent. Un artista tot sol que sonava com si fossin 5. L'home orquestra modern, guitarra, ordinador, veu, mixer... un artista molt curiós que ha cridat l'atenció de festivals com el Primavera Sound, Festival De Les Arts, Vida Festival, entre d'altres. Gran concert de l'artista català.

I el darrer torn va ser per la banda cap de cartell, els Polock. Indie pop-rock procedent de València i moltes ganes de tocar davant el públic mallorquí. Els Polock feren un concert ple d'actitud on destacàrem la seva gran posada en escena i la bona sonoritat de les seves cançons. La gent gaudí d'un bon concert, d'una banda que no és fàcil veure-la en directe, ja que no s'han deixat veure massa pel país. Bon tancament de temporada, ens veiem a les pròximes nits cúbiques.

Lluís Terrassa.

Charly Taylor























Bearoid








Polock






















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de Nits Cúbiques:

Triangulo de Amor Bizarro + The Prussians:

Més fotos de Charly Taylor:

Gran Maraca Club:
Thndr Rocks: 
Malafama Festival:
Mallorca Music:
Amb La Habitación Roja:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada