Cerca

divendres, 29 d’abril del 2016

León Benavente, Ángel Stanich, Yoyo Banana, Maadraassoo | Festa RedMaraca | La Red Club | Palma | Mallorca | 22/04/2016

Divendres 22 d'abril va haver-hi una gran festa a La Red Club, un cartell d'admiració que reunia a diferents artistes nacionals i locals de gamma alta. León Benavente, Ángel Stanich, Yoyo Banana, Maadraassoo, Sr. Anderson i els Maraca Djs formaven el cartell del qual seria una nit inoblidable per molta gent on la festa estava 100% assegurada.

El primer torn de la nit va ser per Ángel Stanich en format acústic. Actitud, ball, ganes... Ángel va saber escalfar de la millor manera a la gent amb un concert diví que encara que fos amb format acústic, ho va fer amb una potència admirable, fent tornar boja a tota la gent del públic. 

Yoyo Banana foren els següents i seguiren amb la festa. Indie-rock del bo perquè la gent seguís ballant, i és segur que molta gent no coneixia a la banda (nosaltres érem uns d'ells), però els Yoyo Banana foren benvinguts per tothom, que feren gaudir a la gent d'un bon concert. 

I el moment més esperat de la nit arribava, era el torn de León Benavente
Abraham Boba i companyia ja eren amunt l'escenari, l'expectació era màxima i els nirvis s'ensumaven per tot. El concert va començar i la gent es va tornar boja des del primer moment amb la cançó "Tipo D". Amb la sala a rebentar, totalment "sold out", el grup seguia amb el seu concert, i feien cantar a la gent cançons com "Ánimo, Valiente", "Estado Provisional" o "La Ribera", totes elles cantades amb força per cada una de les persones de la sala. Un concert de 10, on va haver-hi de tot, rialles, bona música, homenatges... el concert acabà amb "Ser Brigada", on la gent va arribar al clímax total i va explotar d'energia. Magnífic concert de León Benavente.

En acabar, Maadraassoo es va posar als plats, que va fer un set increïble.

Lluís Terrassa.

Ángel Stanich









Yoyo Banana









León Benavente

















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos a LA RED:

Sidonie:
The Wheels:
The Wooden Sky + ZEST:
Xarxa + Fonoi:
Mallorca Music Fest:
Kitai + MEN:
Indie Sound Festival:
Rayden:
Free Art Festival Winter Edition 2016:
Papa Topo REFUGI MUSICAL:
La Gran Orquesta Republicana + Xarxa:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada