Cerca

dimecres, 27 d’abril del 2016

Macaco | Son Amar | Palmanyola | Mallorca | 15/04/2016

Dia 15 d'abril ens visità un artista conegut per tot el món, que durant molts anys ha sigut el referent de la música reggae-pop, i que ha aconseguit milers d'objectius en poc temps, xerram ni més ni manco que de Daniel Carbonell, més conegut com a Macaco. El lloc elegit pel concert era el millor possible, Son Amar, una sala que mai abans havíem visitat i que només entrar-hi ens va deixar flipats. La cita era a les 22.00 h i clar, arribarem una mica abans per si les mosques. Minuts d'espera per dins de la súper sala, i finalment començà. La gent començà a cridar d'emoció i una veu coneguda per tothom se sentí pels altaveus. Macaco havia començat el seu concert.

Una mescla de reggae, ska, pop, rumba, rock... era la seva proposta, i el músic acompanyat de la seva banda, anava tocant temes com "Volar", "Coincidir", "Hijos de un mismo dios", "Con la mano levantá", "Moving", entre d'altres... tots ells cantats amb força pels milers d'assistents al concert.
Molta actitud, alegria, qualitat i ganes va ser el que la banda deixà amunt l'escenari, que feren un concert de 10 i al 100%. Va ser un gran concert on molta gent de totes les edats s'ho va passar en gran i que més d'un no ho oblidarà mai.

Lluís Terrassa.




































El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

També te pot interessar:

Sidonie:
The Wheels:
The Wooden Sky + ZEST:
Xarxa + Fonoi:
Mallorca Music Fest:
Kitai + MEN:
Indie Sound Festival:
Rayden:
Free Art Festival Winter Edition 2016:
Papa Topo REFUGI MUSICAL:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada