Cerca

diumenge, 21 de desembre del 2014

5è Aniversari BN Mallorca Ràdio | Sidonie, The Prussians i The Wheels | Es Gremi | 20/12/14

The Wheels, The Prussians, Sidonie i Dj. Amable... Aquests eren els integrants del gran cartell del 5è Aniversari de BN Mallorca Ràdio. Un cartell més que excel·lent amb 2 grups del millor de l'illa, el reconegut Dj. Amable i el gran grup català de pop-rock Sidonie.
La festa la varen inaugurar els The Wheels i varen demostrar una vegada més que sense dubte estan dins la llista de grups millors de Mallorca. El segon torn va ser pels The Prussians. El grup d'indie rock va fer el que millor se li dóna que és donar-ho tot damunt l'escenari. Trobo que va ser el grup adequat per escalfar l'olla abans del que es venia amb els Sidonie. 
Passades les 01:00 h i amb els Prussians ja pels camerinos varen pujar a l'escenari els Sidonie, el grup tan esperat pel públic. Els Sidonie ho varen donar tot i varen fer un concert increïble sota una intensa pluja de bombolles. 
Personalment ja havia vist als The Wheels i als Prussians però als Sidonie mai els d'havia pogut veure així que vaig gaudir molt amb aquest concert i vaig trobar que és un grup més que interessant i que recomano a tot seguidor del pop-rock psicodèlic espanyol.
La festa la va tancar en Dj. Amable. Enhorabona a BN Mallorca per aquesta festassa!!

Lluís Terrassa.

The Wheels












The Prussians 











Sidonie 

















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada