Cerca

diumenge, 4 de gener del 2015

The Last Dandies | Presentació "MAÑANA" | Sabotage PALMA | 03/01/15

Anit els The Last Dandies es presentaven al Sabotage de Palma per presentar el seu nou treball de llarga duració anomenat “MAÑANA”, un esdeveniment que ningú es podia perdre.
La música va començar a sonar passades les 22.30 h però no va ser a mà dels Last Dandies sinó dels teloners, els GO!MAN!GO!, un grup molt interessant.
En acabar i després d'una petita espera finalment varen pujar a l'escenari els esperats The Last Dandies, que varen fer un concert increïble i fosc com ja és típic d'ells.
Tot va sortir rodó menys petits problemes puntuals amb la guitarra del cantant que com podreu veure a les fotografies va haver d'utilitzar fins a 3 guitarres diferents.
Personalment els The Last Dandies és un grup que m'agrada molt i trobo que tenen molt de futur i ara encara més amb aquest nou disc que han tret, ja que les noves cançons amb castellà funcionaran molt millor a l'àmbit nacional.
The Last Dandies és un grup que destaca per la seva gran actitud pròpia i també clarament per tenir un estil propi que mescla l'indie, la psicodèlia o el rock fosc.
Enhorabona als The Last Dandies, a Primeros Pasitos i a tota la gent que ha participat en aquest gran disc.

Lluís Terrassa.

GO!MAN!GO








The Last Dandies
















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de THE LAST DANDIES:
1-Festa Radio3
2-Solar Fest 2014
3-Flow Festival 2014 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada