Cerca

dilluns, 9 de febrer del 2015

5è Fiestom Mallorca | Kunfusión Flamenca, Tom & Los Teenagers, Rumba Katxai, No Room, Black Cats, Hattori Hanzo, Kaparoots | Es Gremi (PALMA) | 7/02/15

Després d'una llarguíssima espera al final va arribar la 5a edició del FIESTOM, que aquest pic se celebrà a n'Es Gremi. 
Aquest any es pot dir que hi havia un cartellàs, ja que els 7 grups que hi havia eren genials. 
La Kunfusión Flamenca, Tom y Los Teenagers, Rumba Katxai, No Room, Black Cats, Hattori Hanzo, Kaparoots i el Dj. Wateq varen fer que un vespre normal i corrent passés a ser un vespre inoblidable. 
El primer torn va ser per La Kunfusión Flamenca, que a través de la fusió del flamenc amb ritmes germans varen encalentir al públic de la sala que començava a entrar. 
En acabar va pujar a l'escenari el grup amfitrió i organitzador del festival, Tom y los Teenagers. El grup d'en Tom va fer un concert més que excel·lent que va destacar per la gran posada en escena d'ell i dels seus companys. 
El tercer torn va ser per Rumba Katxai, grup que ja coneixereu si sou seguidors constants d'El Món Del Rock. Rumba Katxai va fer un concert més que brillant on va mesclar estils com la Rumba, el Reggae o l'ska, estils que agraden molt a la gent, ja que són molt ballables.
Després dels Katxai va tocar No Room, grup d'indie amb tocs d'americana que va cridar més d'una vegada l'atenció del públic gràcies a les seves grans cançons. També cal destacar la multi instrumentista Neus Margarit que vàrem perdre el compte dels instruments que va tocar.
En acabar, va pujar a l'escenari un dels grups més esperats de la nit, els Black Cats. I és que varen deixar la boca oberta a més d'un. I vosaltres us demanareu per què, no? Doncs el perquè és que els Black Cats varen fer un concert impressionant de Rock'n'Roll on el grup li va posar l'actitud més gran possible i la major posada en escena. També destaquem la gran qualitat dels músics, que es veia d'1 km enfora. Actuació 10! 
El 6è torn va ser pels Hattori Hanzo Surf Experience, grup de surf instrumental amb secció de vents que va fer ballar a tota la sala. Aquesta actuació sense dubte va ser una de les millors del vespre
I el 7è i darrer torn va ser pels Kaparoots, grup de Reggae i raggamuffin que va tancar la nit com tocava, amb bona música i molt de ball. També grandiós concert!

Aquest Fiestom ha estat el primer per nosaltres, no sabem com varen ser els altres, però el que sí que sabem és que la nit del dissabte va ser bestial i que tots els que varen assistir ho recordaran durant molt de temps. 
Enhorabona a n'en Tom per fer aquest gran festival i esperem que siguin molts més!! I per cert, també volem donar l'enhorabona a Yayo Álvarez per fer de presentador així com ho va fer. 

Fins a una altra!!! 

Lluís Terrassa.


La Kunfusión Flamenca
















Tom y Los Teenagers























Rumba Katxai





















No Room















Black Cats






















Hattori Hanzo Surf Experience


















Kaparoots












El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography


Més fotos Rumba Katxai: 


Més fotos a n'ES GREMI:

MEN:
La Gran Orquesta Republicana:
La Vereda:
Sidonie:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada