Cerca

diumenge, 2 d’abril del 2017

Juventud Juché + Los Amazonas | Sabotage | Palma | Mallorca | 31/03/2017

Garatge, post-punk, rock, punk... divendres 31 de març hi va haver una mescla d'estils al Sabotage, de la mà de dues bandes repartidores de canya, Juventud Juché i Los Amazonas.

Les portes s'obriren devers les 22.00 h i la sala es començà a omplir a poc a poc. Los Amazonas obririen la nit amb el seu garatge-punk carregat de noves cançons. 
Més de 4 mesos del seu darrer concert, així que tenien ganes de tornar a pujar a l'escenari. Cal dir que els Amazonas són un grup gairebé nou, només 2 concerts els precedien (tocaren amb Come Animal i The Goodness) abans d'aquest, així que era una gran oportunitat per cridar l'atenció a nou públic amb el seu curiós directe. Albert, Diego, Tomeu i Miquel o que és el mateix, "D'Artagnan y los tres mosqueteros", ho donaren tot durant la mitja hora que durà el seu concert, suficient per escalfar l'ambient i per descarregar potència i actitud a bastament. 

Els madrilenys Juventud Juché eren els següents, el plat fort de la nit estava a punt de ser a taula, i la sala ja era gairebé plena. És difícil definir d'una manera única a la banda, ja que podríem dir que són una banda de post-punk, pop, indie... de mil maneres els han anomenat... nosaltres ens quedam amb la de post-punk, però que cadascú ho vegi com trobi. El fet és que la banda es va marcar un concert increïble, la gent ho gaudí al 100% i no crec que ningú es quedés defraudat amb el seu gran directe. Potència, actitud, bones lletres i fluïdesa, res més necessita una banda. Javier Molina, Arturo Hernández i Luis Fernández (on també comptaren amb la col·laboració de Marc Morueco), feren un concert per recordar que esperem que es repeteixi pròximament.

Lluís Terrassa.

Los Amazonas

























Juventud Juché




















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de Juventud Juché:

Bilbao BBK Live 2016:
SOS Festival 2015:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada