Cerca

dimarts, 20 de febrer del 2018

Ramirez Exposure + Midnight Walkers | Casa Planas | Palma | Mallorca | 16/02/2018

Divendres 16 de febrer vàrem anar per segon cop des de la seva obertura a Casa Planas. Aquesta vegada hi havia concert nacional, Ramírez Exposure ens visitaven des de València i les ganes del públic mallorquí eren altes. No estarien sols amunt l'escenari, ja que els nostres amics Midnight Walkers tindrien el plaer d'obrir la nit. 

Arribàrem a la sala damunt les 21.00 h i els Midnight acabaven de començar. El seu Indie rock ballable ens entrà al cos de primeres i com sempre, ens deixà molt bones sensacions. Ningú té cap dubte que són un dels futurs de l'illa, banda jove amb il·lusió, ganes i sobretot, bon directe. 

Els mallorquins acabaren i els Ramírez Exposure es prepararen per arrancar. Dominic dels Prussians punxà uns quants temes entre mitges, cosa que va fer que la gent no parés de ballar durant l'intermedi. Quan els 3 músics estigueren llestos, el show començà, i l'expectació de la sala va créixer ràpidament. La banda vingué a presentar el seu nou disc, "Young is the New Old", produït per Ken Stringfellow (R.E.M, The Posies, etc.). Mitjançant un potent power-pop, amb una guitarra molt carismàtica i una gran actitud dels 3 integrants, es guanyaren al públic durant tota l'actuació, que cantaren i ballaren tot el temps. Sempre ens agrada que ens visitin bandes de fora, i Pink Tiramisu Agency ho havia fet un altre cop possible. 2 grans concerts.... Sense dubte la nova sala de Casa Planas pinta molt bé, segur que passarem grans vespres junts.

Lluís Terrassa.

Midnight Walkers



















Ramirez Exposure


























El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography


Més fotos a Casa Planas:

Ceremoney:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada