Cerca

dissabte, 19 de maig del 2018

La Pegatina | "Ahora o Nunca" Tour | Es Gremi | Palma | Mallorca | 05/05/2018

La Pegatina sempre ha estat un grup que hem admirat molt. No només per les seves cançons, sinó per la seva manera de ser i la massa social que fan moure. El passat dissabte 5 de maig els vàrem tornar a veure a la sala Es Gremi. Era la 5a vegada que veiem en directe a la banda catalana, però ho afrontàvem amb tantes ganes com si fos la primera.

Arribàrem a la sala damunt les 21.30 h i La Pegatina just estava a punt de començar. La sala presentava un autèntic "Sold Out" i les ganes dels assistents es podien mesurar fàcilment amb els seus crits. Sortiren a l'escenari i allò fou una explosió d'energia. Ja són molts d'anys que la banda gira per tot el món, concretament des del 2003, però és que cada vegada tot ho fan més gran i millor. Un show increïble, una qualitat dels músics d'admiració i el més important, connecten amb la gent al 100%. No faltaren cançons com "Lloverá y Yo Veré", "Y se fue", "Olivia", "No som d'aquí", "Non È Facile"... entre moltes d'altres. També va haver-hi qualque sorpresa, com per exemple, la participació de la mallorquina Maribel "La Canija", on interpretà juntament amb la banda la cançó "Alosque". La seva actuació no deixà indiferent a ningú, on feren les bromes típiques de la banda, tocaren tots els seus hits i també qualque cançó nova ("La Tempestad", "Y Volar", etc.). 

En definitiva, una nit plena de rumba, ska, rock i molta festa. El concert de La Pegatina a Es Gremi va ser bestial i això només ho sabrà bé, la gent que va assistir al concert. Fins a una altra, companys!

Lluís Terrassa.
































































El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de LA PEGATINA:

Verbena Outdoor 2015:

Més fotos de concerts a n'Es Gremi:

The Original Wailers:
Los Suaves:
Saratoga:
Extreme Division:
La Gran Orquesta Republicana:
La Vereda:
Sidonie:
Satellite Stories:
http://www.elmondelrock.com/2015/03/satellite-stories-charly-taylor-thndr.html
Sôber:
La Habitación Roja:
Niños Mutantes:
Supersubmarina:
O'Funkillo:
SFDK:
The Other Side:
Los Coronas:
Green Valley:
Barón Rojo:
Fiestom 2015:
Hamlet:
Brujeria:
Talco:
Xavi Sarrià:
Atomic Festival 2017:
Napalm Death:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada