Cerca

divendres, 19 d’octubre del 2018

XVI Fira Internacional del Disc a Mallorca | Segon Dia | The Nash, Saïm, Ombra, Hombrespajaro, Codo i Sweet Poo Smell | Palma Arena | Mallorca | 22/10/2017

Després d'un dissabte ple de música, emocions i grans concerts, la fira del disc continuava amb un diumenge que prometia i molt. Des del matí la música començà a sonar pel Palma Arena, i foren 3 grups els encarregats de donar el bon dia als col·leccionistes. Codo, Sweet Poo Smell i Ombra, 3 bandes que es varen incloure dins el cicle "Women don't wait" i on les 3 feren cada una shows molt diferents, amb estils oposats, però tot dins una actitud i unes ganes tremendes. 

L'horabaixa-vespre també foren 3 els grups encarregats de seguir fent renou durant el darrer dia de la fira. Hombrespajaro, Saïm i els mítics The Nash feren que aquell horabaixa fos màgic. Indie-pop els primers, punk-rock alternatiu en català pel que fa a Saïm i power-pop i rock en general per part dels The Nash. Aquests darrers, amb integrants de L.A. i John Tirado al micròfon principal, arribat aposta per l'ocasió des de Califòrnia. En definitiva, un diumenge de fira com tots els anys, amb moltes compres de discs, bons concerts, ambient tradicional i molta felicitat.

Lluís Terrassa.

Codo




Ombra









Hombrespajaro






Saïm








The Nash















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Fotos de les Fires del Disc d'altres anys:

Fira 2015 Segon dia:
Fira del Disc 2014:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada