Cerca

diumenge, 6 de març del 2016

Sayonara Baby Fest | Dinamo, Hombre Lobo Internacional, Balcan Bus | Sa Possessió | Palma | Mallorca | 26/02/16

Divendres 26 de febrer, vàrem tornar a Sa Possessió, lloc on tantes vegades ens han fet ballar durant tot aquest estiu. Doncs bé, aquesta vegada seria un poc diferent, ja que el concert no es faria al lloc habitual, sinó a la nova sala que han fet allà mateix, anomenada "Sa Tafona". 
El primer artista a tocar va ser Hombre Lobo Internacional, l'autèntic "band man" de Mallorca. Rock'n'roll del bo per escalfar els cossos de la gent. Si no heu vist mai el show d'Hombre Lobo, aneu a un concert seu, vós quedareu impressionats.

Balcan Bus va seguir la festa. Ska instrumental per seguir fent ballant a la gent. Vàrem destacar la quantitat de diferents vents que tenia el grup, una mescla que feia que la seva música sonés bastant curiosa.

I Dinamo va ser el darrer grup de la festa, del Sayonara Baby Fest.
Darrer concert a l'illa abans de partir cap a terres japoneses i clar, la gent li volia donar una bona acomiadada. Des del primer moment la gent es va tornar boja amb l'ska diví de la banda Latina-mallorquina. Repassaren cançons de tots els discs i oferiren un gran show davant un nombrós públic que gaudí de la calentor de la nova sala de Sa Possessió. Un vespre per recordar, per ser el concert pre-gira japonesa. Molta sort per la terra dels dragons.

Lluís Terrassa.

Hombre Lobo Internacional








Balcan Bus










Dinamo

















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Dinamo al Mallorca Roots Solidari:
Fotos de Dinamo al Rock'n'Pina 2014:
Alpha Blondy + Dinamo:
Sant Sebastià 2015:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada