Cerca

dimarts, 1 de març del 2016

Triangulo de Amor Bizarro + The Prussians | Nits Cúbiques | Teatre de Lloseta | Mallorca | 20/02/16

Idò sí, per fi vàrem anar a les Nits Cúbiques, a la tercera va ser la vençuda.
Triangulo de Amor Bizarro i The Prussians era la proposta musical pel 20 de febrer al teatre de Lloseta, un cartell molt atractiu i conjuntat amb una proposta d'art, tapes, cervesa, actuacions al carrer i visuals. 

Arribàrem a la sala damunt les 12.00 i The Prussians en poc minuts pujaren a l'escenari. Obriren el concert amb "Kerala", el tema que dóna nom al seu nou treball, un EP, que nosaltres ja hem pogut escoltar i que sona perfecte. Seguiren amb cançons ja típiques de l'indie nacional com són "The Place", "Last Call" o "Cold Trees" i la gent s'ho passava en gran. Balls, rialles, cerveses, el teatre estava a rebentar. The Prussians, grup d'indie rock compost per Dominic Massó, Tino Lucena, Biel des Punt, Jorge Alarcon i Ferchu Vallejos va fer tornar boja a tota la gent, que sorprenentment, se sabien totes les cançons. Brutal concert dels Prussians, que teníem ganes d'ells, ja que no els veiem des de setembre al Solar Fest.

Triangulo de Amor Bizarro, va pujar als minuts d'acabar el grup "mallorquí". Indie Post-Punk era la seva proposta per dir alguna cosa, encara que també amb molta psicodèlia i Space-Noise Rock. Actitud al 100%, gran posada en escena, la gent ballant com a boja... sincerament, ens va costar prendre fotografies en unes bones condicions. La banda gallega venia a presentar disc, "Salve Discordia", un disc més psicodèlic que els anteriors però sense perdre l'indie post-punk que han tingut sempre. Del nou disc destacaríem cançons com "Barca Quemada", "Gallo Negro Se Levanta" o "Luz de Alba". Era la segona vegada que veiem a Triangulo de Amor Bizarro, la primera vegada que els vàrem veure va ser concretament al Solar Fest Mallorca 2014, i bé, aquesta segona vegada ens varen deixar igual que la primera, fascinats i impressionats del seu gran directe. 

Molt bona experiència a les Nits Cúbiques, recomanable 100% per tot amant de la música indie en directe.

Lluís Terrassa.

The Prussians


































Triangulo de Amor Bizarro

























El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography


Més fotos de Triangulo de Amor Bizarro:

Solar Fest Mallorca 2014:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada