Cerca

divendres, 26 de febrer del 2016

The Dreaming Spires + Los Chicos de John Deere | Rock al Principal | Pecan Pie | Teatre Principal de Palma | Mallorca | 18/02/16

Rock al Principal, aquest és el nom del nou cicle de concerts organitzat per la promotora mallorquina Pecan Pie, un cicle que s'inaugurà el passat dijous 18 a Palma, concretament, a la sala petita del Teatre Principal. The Dreaming Spires i Los Chicos de John Deere era la proposta per la primera edició, una proposta bona, intel·ligent, i molt atractiva. 

Obriren la nit els alcudiencs Los Chicos de John Deere, un grup que mai havíem vist i que trobàvem molt peculiar. Pop galàctic era la seva proposta, lletres surrealistes i una gran posada en escena. El grup va presentar el seu nou treball discogràfic, "Martí no val la pena", gravat als Estudis Favela per Michael Mesquida. Directe interessant, sense dubte va ser un gran escalfament per tot el que vendria després.

Final del concert i començava a muntar el grup anglès. Minuts després, començaren.
Des de la ciutat d'Oxford a Palma, The Dreaming Spires venia a fer-nos gaudir d'una gran nit. Pop amb influències dels 60s era la seva proposta, una sonoritat meravellosa que ens recordava a grups com The Beatles, The Who o Big Star. La banda encapçalada pels germans Robin i Joe Bennett, ens deixà a tots en la boca oberta dijous passat. Cançons com "Still Believe in You" o "All Kinds of People" ens feren posar els pèls de punta, però sobretot vàrem obrir bé els ulls quan Adela Peraita (Sunflowers/Sterlin), va pujar a l'escenari a interpretar la cançó "We Used To Have Parties" juntament amb la banda. 

Concert de 10 en un lloc de 10 i amb un públic de 10. Moltes gràcies a Pecan Pie per fer tot això possible, perquè si no fos per vosaltres, aquests grups mai vendrien a la nostra illa. Salut i música!!

Lluís Terrassa.

Los Chicos De John Deere















The Dreaming Spires








































El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de concerts de Pecan Pie:

Summer Pie Festival 2015:
Dropkick + Eek:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada