Cerca

dimecres, 3 de febrer del 2016

Hamlet + Blind Century + Westpoint | Es Gremi | Palma | Mallorca | 23/01/16

Dissabte 23 de gener, la banda madrilenya Hamlet, actuà a la sala Es Gremi de Palma, nosaltres no ens ho vàrem perdre, així que us contarem la nostra experiència.
Era un grup que ens feia ganes veure. Mesos i mesos amb la data marca al calendari i finalment, va arribar el dia, la banda de metal aterrava a la nostra petita però poderosa illa.

Arribàrem allà al voltant de les 23.00 h i just començava la segona banda de la nit, els Blind Century. Rock meridional del bo per encalentir-nos el cos. Cançons amb potència, bona actitud, solos de guitarra brutals... sense dubte els Blind Century es marcaren un gran concert.

Acabà el concert i l'espera per Hamlet va començar. El nombrós públic es mossegava les ungles pel que passaria en pocs minuts i clar, nosaltres també ho fèiem, ja que era la primera vegada que els veiem, així que teníem curiositat de saber el tipus de show que farien.
I allà sortiren, amb força i moltíssima actitud, J. Molly, Luis Tárraga, Alvaro Tenorio, Paco Sánchez i Ken Hc ja eren amunt l'escenari. Començaren amb cançons com "Limítate" o "Muérdesela", cosa que va fer que tot el públic explotés d'emoció ballant brutalment sobre el sòl de la sala Es Gremi.
 Pogos, cerveses, crits, la gent s'ho estava passant més que bé. No faltaren èxits com "Imaginé", "Irracional", "Jodido Facha", "Para toda una vida" o "Imperfección".
La veritat és que Hamlet va ser una banda que ens va agradar moltíssim, això sí, no vegis com es movien, bots, carreres amunt l'escenari... ens ho varen posar difícil per fer fotos.

Lluís Terrassa.

Blind Century




  










Hamlet





















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de concerts a n'Es Gremi:

Los Suaves:
Saratoga:
La Gran Orquesta Republicana:
La Vereda:
Sidonie:
Satellite Stories:
http://www.elmondelrock.com/2015/03/satellite-stories-charly-taylor-thndr.html
Sôber:
La Habitación Roja:
Niños Mutantes:
Supersubmarina:
O'Funkillo:
SFDK:
The Other Side:
Los Coronas:
Green Valley:
Barón Rojo:
Fiestom 2015:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada