Cerca

dissabte, 30 de gener del 2016

Oques Grasses + Roig | Teatre Xesc Forteza | Festes de Sant Sebastià | Palma | Mallorca | 18/01/16

Oques Grasses i Roig, aquests són els noms de les 2 bandes que vàrem veure el dilluns 18 de gener, tan sols un dia abans de la revetlla de Sant Sebastià.
El concert era al teatre Xesc Forteza, i era un horari que normalment nosaltres encara ni hem sopat, les 21.00 h.

Arribàrem minuts abans de l'hora dita, i al cab d'una estona, començà la banda mallorquina Roig.
Rock en català amb influències de pop psicodèlic, aquesta era l'aposta del grup compost per Joan Toni Calero, Rafel Adrover, Rafa Capó, Jorra S. Peset, Simó Femenias i Juanjo Tomás.
La veritat és que mai havíem vist a Roig, i cal dir que la primera impressió que ens duguérem va ser bastant bona. Fusió de guitarres, de veus, de sons greus, aguts... allò sonava genial.
Poc més d'una hora de concert, on li va servir a tothom per encalentir-se pel segon i darrer grup, Oques Grasses.

Grup procedent d'Osona, Catalunya, que veiem per segona vegada i la veritat és que estàvem molt contents. Començaren el concert i la gent es va començar a animar. La gent ballava pels passadissos, començava la bogeria, i ja es notava aquell efecte fester. I quan duien ja uns 3 temes, l'emoció de la gent va arribar a la punta de l'iceberg i tothom va començar a omplir el passadís de la primera fila (just davant el grup i també just davant on érem nosaltres fotografiant els músics). La veritat és que vàrem haver de canviar-nos de lloc, ja que a part de l'incòmode que estàvem tenint davant a desenes de persones ballant a centímetres dels nostres llocs, no veiem res de res.
Canvi de lloc i tornada a posar la mirada fixa al concert.
Oques Grasses feia el que se li dóna millor, fer riure i ballar a la gent. Sonaren cançons com "Cul", "Sexy", "Fill de Maria", "Coet" entre d'altres, i clar, el públic les cantava al 100%. Cal dir que el concert va ser bastant "crescendo", fins a un punt que la gent ja no podia aturar la bogeria. Bromes, rialles, balls... un vespre que molta gent recordarà durant molt de temps. 
Salut i música!

Roig

















Oques Grasses























El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos d'Oques Grasses:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada