Cerca

dilluns, 11 de gener del 2016

Indie Sound Festival | The Last Dandies, Jane Yo, Midnight Walkers, Dj. Sr. Anderson | La Red Club | El món del rock & MusicCulture | Palma | Mallorca | 08/01/16

I la vàrem tornar a liar!!! Divendres passat vàrem dur a terme l'Indie Sound Festival, un esdeveniment on vàrem comptar amb els grups The Last Dandies, Jane Yo i Midnight Walkers i també amb el dj. resident Sr. Anderson. Aquest, era el 3r festival que organitzàvem (havíem fet El món del rock Festival i el SenceRock abans), però el primer que ho fèiem juntament amb altres promotors, a aquest cas, amb MusicCulture, així que de qualque manera era un esdeveniment bastant especial.

Obrírem les portes a les 23.00 h, i des del primer minut, la gent començà a entrar a La Red, el recinte elegit per l'Indie Sound. 30 minuts després, va començar el primer grup, els Midnight Walkers.
Indie rock del bo per començar la nit de la mà d'un grup molt jovent i talentós. Cançons aferradisses, puntejos de guitarra molt ballables, veus més que agradables... cal dir que els Midnight són un grupàs i que els hi espera un gran futur al davant. Per alguna cosa sirà que amb només 2 anys han tocat amb grups com Najwa Nimri, Capsula, Ada Van, El Último Vecino, The Prussians, Eleph and Castle, Neuman, The Mcooleys, entre d'altres.

El segon torn va ser per una banda que ens feia molta il·lusió veure, els Jane Yo.
I és que el darrer mes han sortit a tots els TOP 20 de cançons/discs de l'any de Balears gràcies al seu magnífic disc "All The Clocks". Per alguna cosa sirà no? Cançons súper aferradisses, veu agradable, molta actitud, molta varietat d'instruments... grandíssim concert de la banda mallorquina. Ningú diria que fos un dels primers concerts de la banda, que si no anem errats, era el seu 3r. El seu gran so li va permetre tocar al Solar Fest l'estiu passat i sincerament, tenen el seu mèrit, ja que és una banda que et recorda a grups com The National o fins i tot a Arcade Fire. 

I el darrer grup de la nit varen ser els The Last Dandies. I quin concert mare meva... Actitud al 1000%, transmissió d'emoció i força total, cançons súper ballables, sense dubte divendres vàrem poder veure a uns Last Dandies increïbles. La posada en escena de Toni Cobretti i Jordi Hererra ho diu tot... ells dos tot sols són capaços d'aixecar a tot el públic de la sala amb tan sols un moviment, un riff de guitarra o un crit emotiu i enlluernador. Tocaren cançons del nou disc juntament amb l'antic, variant cançons en castellà i anglès, i no baixaren el llistó durant tot el concert. Brutal.

Els concerts finalitzaren, però la festa no, ja que Dj. Sr. Anderson es posà a cabina per fer ballar a tota la gent posant els millors èxits de l'indie internacional/nacional. Grandíssima festa!

Per acabar voldríem donar les gràcies a tota la gent que ens ha ajudat a MusicCulture i a nosaltres a organitzar l'Indie Sound Festival. En especial a Edu i Maria de La Red, a Peter Runaway, a Magdalena Gil, The Last Dandies, Jane Yo, Midnight Walkers, BN Mallorca, Yayo de Última Hora, IB3, Diario de Mallorca, Notodoesindie, a Jesús Mateu, a Eloi de Mallorca Music, José Luis Luna, Youthing, RRPP's, Pasatiempos... i sobretot, a tota la gent per assistir al nostre esdeveniment. Sense dubte ha sigut una gran experiència per nosaltres i estem segurs que ho repetirem molt prest! Que mai s'aturi la música!!!

Lluís Terrassa.

Midnight Walkers




















Jane Yo




















The Last Dandies





























El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography


Més fotos de THE LAST DANDIES:

1-Festa Radio3
2-Solar Fest 2014
3-Flow Festival 2014 
4- Presentació "MAÑANA"

Més fotos de Midnight Walkers:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada