Cerca

dimecres, 27 de gener del 2016

Concurs OFF Sant Sebastià 2016 | Ceremoney, Astrolabio, Ombra, Zelisko Band, Ice Crime | Plaça de Cort | Palma | Mallorca | 16/01/16

Dissabte 16 de gener, uns dies abans de la revetlla de Sant Sebastià, a la plaça de Cort hi va haver un esdeveniment molt interessant. Estem parlant del OFF Sant Sebastià, un concurs de bandes mallorquines on cada banda havia de tocar 30 minuts. El premi del concurs era poder tocar a la revetlla el dimarts i també un premi econòmic.

La cita era a les 21.00 h i la primera banda a pujar a l'escenari va ser Ice Crime, que ho va fer quan la gent encara estava bastant freda i poc ficada dins el concert. Rock progressiu per encalentir a la gent. Un concert molt complet on poguérem destacar la gran veu de la cantant i la gran qualitat del guitarrista. 

Zelisko Band els va seguir. Mitjançant un groove rock molt peculiar, la banda mallorquina va fer un concert molt curiós, ballable i progressiu. 

Arribà el torn de Ceremoney i la plaça es va començar a omplir. Garage tropical amb influències de power pop per fer un concert impecable on a tothom se li va fer curt. Cançons irresistibles, balls infinits, lletres aferradisses... Sense dubte va ser la millor banda de la nit.

Ombra va ser el següent grup en tocar. Pop-rock alternatiu bastant tranquil per seguir amb la festa. Curiosa fusió de sons de guitarra entre l'elèctrica i l'acústica. Foren els guanyadors del concurs.

I per finalitzar la nit, va tocar Astrolabio. Indie rock psicodèlic per acabar la festa de la millor manera on tota la gent va quedar amb cara d'admiració davant el peculiar sor de la banda de Carlos i companyia. Gran concert.

El premi se'l va endur Ombra i al segon lloc va haver-hi un empat entre Zelisko Band i Astrolabio. Si nosaltres haguéssim sigut el jurat, el premi li haguérem donat a Ceremoney, seguit d'Astrolabio. I vós demanareu per què? Doncs perquè el concert de Ceremoney va ser el més animat de la festa, les seves cançons estan súper estructurades a més de ser molt ballables i també perquè la fusió que fan entre tots els músics fa que hi hagi una sonoritat impecable i admirable. Salut i música!

Lluís Terrassa.

Ice Crime



















Zelisko Band














Ceremoney

















Ombra











Astrolabio






El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de Ceremoney:

Gallimimus Summer:
Rock'n'Rostoll 2014:
SenceRock 2015:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada