Cerca

dilluns, 18 de gener del 2016

Main Line 10 + One Foot | Presentació "Sharks" | Sabotage | Palma | Mallorca | 15/01/16

Divendres passat vàrem anar a un esdeveniment brutal. Main Line 10 + One Foot, dues bandes de hardcore melòdic que ens farien gaudir al 100% de la nit.

Començàrem la nit amb One Foot, banda potent que des del primer moment va fer tornar boja a la gent. Pogos, guitarrades, en 3 paraules, punk del bo. Feia moltíssims d'anys que One Foot no trepitjaven un escenari, així que la gent els hi tenia moltes ganes. Grandíssim concert.

I el segon torn de l'esdeveniment va ser per Main Line 10, grup que només feia unes 3 setmanes que coneixíem. I és que va ser escoltar-los al bandcamp, i ja tenir ganes de veure'ls en directe. Per què us feu una idea, Main Line 10 seria un grup amb sonoritat semblant a "A day to remember" o "Bad Religion", però amb més potència i velocitat. Els mallorquins feren un concert de 10, on tota la gent de la sala a rebentar, gaudí completament. Main Line 10 presentà el que és el seu nou disc, "Sharks", un disc magnífic que els hi ha permès fer una gira pel Japó, que per cert comença aquest dimarts 19. 

Estem molt contents d'haver descobert a aquestes 2 bandes, ja que com diem sempre, nosaltres som bastant punkies, i el hardcore melòdic d'aquestes, ens va cridar moltíssim l'atenció. Que mai s'aturi la música!

Lluís Terrassa.

One Foot











Main Line 10

















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Fotos d'altres concerts al SABOTAGE:

Astrolabio:
The Last Dandies: 
Urtain + Los Fletchers:
Vialka + Marasme:
Salvatge Cor:
Club Sibarita:
Dr. Zhaska:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada