Cerca

dimecres, 20 de gener del 2016

Festa tribut a THE CRAMPS | Commando 9mm, Hombre Lobo Internacional, Chule Tones, Chester Dinamita & Fabulous Two, Chirri Kebab Motherfuckers, Los Turkos | Gran Maraca Club | Palma | Mallorca | 15/01/16

Divendres vàrem tornar al Gran Maraca Club, i aquest pic, va ser a una festa tribut a la banda mítica The Cramps. Hi havia un cartell molt extens... Hombre Lobo Internacional, Chule Tones, Chester Dinamita & Fabulous Two, Chirri Kebab Motherfuckers, Los Turkos i Commando 9mm (ordenats per horari d'actuació).
Començàrem la nit amb Hombre Lobo, "l'home orquesta" preferit de la nostra illa. Rock'n'roll del bo per inaugurar la festa.
Chule Tones i Chester Dinamita & Fabolous Two foren els següents, que amb cançons plenes de força i energia varen fer ballar a la gent de la sala.
Chirri Kebab Motherfuckers foren qui tocaren després, i varen ser els primers a pegar un gran cop damunt la taula. Punk rock potent per inaugurar els pogos de la nit. Gran directe i molta actitud.
Los Turkos els seguiren després amb el seu rock vacil·lant on destacàrem la seva gran posada en escena i també les diferents interpretacions del cantant.
I per finalitzar la festa, va tocar el plat fort del cartell, Commando 9mm. Punk rock clàssic del bo per seguir amb els pogos començats abans amb els altres grups. Potència, actitud, bogeria... un concert brutal. La gent ho passà en gran i gaudí completament de la festa durant tota la nit.

Lluís Terrassa.

Hombre Lobo Internacional






Chule Tones














Chester Dinamita & Fabulous Two







Chirri Kebab Motherfuckers








Los Turkos






Commando 9mm













El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos del GRAN MARACA CLUB:

Arizona Baby:
Belako:
Festival Salvatge (Novedades Carminha, Los Bengala, Lost Fills):
Mambo Jambo: 
http://www.elmondelrock.com/2015/01/mambo-jambo-pelo-mono-hombre-lobo-hot.html
La Gran Fiesta Rumbera:
Green Day Tribute: 
RUIDO:
http://www.elmondelrock.com/2015/04/ruido-black-cats-full-metal-jackets.html
The Groovin' Flamingos:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada