Cerca

dilluns, 15 de febrer del 2016

Lili's House, Charly Taylor | Free Art Festival - Winter Edition 2016 | La Red Club | Palma | Mallorca | 12/02/16

Divendres 12 de febrer es va dur a terme el Free Art Festival, el conegut esdeveniment mallorquí, que per primera vegada, ho feia en versió d'hivern. Després de l'èxit tingut el passat estiu, el Free Art Festival tornà a l'illa, més aviat del que ens pensàvem, ja que sempre havia estat a l'estiu. Fizzy Soup, Lili's House, Charly Taylor, Marc Cabot i Josephine dj. eren els noms que podíem veure al cartell, grups de la casa que coneixíem molt bé i 1 grup de fora encara per conèixer.

Arribàrem al voltant de les 00.00 a la sala i Lili's House començà el seu concert. Pop del bo per encalentir el cos, sense dubte una bona elecció. Sons fins d'ukelele mesclats amb guitarra, baix i bateria a la vegada que 3 veus perfectament entonades, allò era la proposta de Lili's House, un grup, que mai ens cansem de veure. El concert acabà i la gent es va quedar ben satisfeta. 

El pròxim torn i darrer per nosaltres era per Charly Taylor. Sisena vegada que els veiem, però mai ens cansarem de veure'ls. Electro-indie-pop era la seva proposta. Cançons aferradisses, solos potents, balls constants... la gent s'ho passava genial. Cal dir que Charly Taylor són un dels grups que millor estan sonant ara mateix, ja que es pot dir que no aturen mai. 

I això va ser el que vérem al Free Art Festival, que justament ens vàrem perdre al grup cap de cartell, els Fizzy Soup, però és que durant tot el dia havíem estat treballant durament i clar, arriba un instant que el cos diu basta.
Fins a un altre Free Art Festival!

Lluís Terrassa.

Lili's House



























Charly Taylor

















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de Charly Taylor:

Gran Maraca Club:
Thndr Rocks: 
Malafama Festival:
Mallorca Music:
Amb La Habitación Roja:

Més fotos de Lili's House:

Passeig del Born:
Flow Festival:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada