Cerca

dimarts, 27 de setembre del 2016

El Petit de Cal Eril + Salvatge Cor | DIADA.CAT | Es Pont d'Inca | Marratxí | Mallorca | 10/09/2016

Segona jornada de la DIADA.CAT, aquesta vegada el torn era pel Petit de Cal Eril i Salvatge Cor, 2 grups bastant reconeguts a la nostra illa. 

El primer torn va ser pel grup mallorquí, Salvatge Cor. Indie Pop-Rock del bo per començar una nit que seria catalogada com a màgica. Des de cançons del seu disc l'U, juntament amb qualque sorpresa, el grup va fer el que millor saben, fer gaudir al públic d'una bona estona. 
"Pop de dormitori i paraula viva" és el nom que el grup vol donar-li a la seva música, un grup molt curiós que deixa boca oberta a moltíssima gent. 

El Petit de Cal Eril va ser el grup següent, Joan Pons i companyia ja eren amunt l'escenari. 
2 bateries, 1 baix, 1 guitarra i moltíssimes veus. Un format molt curiós que mai havíem vist però que sense dubte sonà increïble. El de Lleida i companyia va fer un concert diví, que juntament amb cançons i paraules cap al públic, ens va guanyar ràpidament. El grup presentà el seu darrer treball, "La Força", on interpretaren unes quantes cançons del disc, juntament amb cançons de la seva llarga trajectòria. Diríem que el seu estil era una mena de folk-rock amb tocs de psicodèlia, però també cal dir que s'han fet una sonoritat totalment única i exclusiva a ells.

Lluís Terrassa.

Salvatge Cor




























El Petit de Cal Eril




































El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de Salvatge Cor:

Presentació disc:
Festa de la música 2016:

Més fotos de la DIADA.CAT:

Xarim Aresté + Marga Rotger:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada