Cerca

dimarts, 27 de setembre del 2016

Xarim Aresté + Marga Rotger | DIADA.CAT | Església Nova | Son Servera | Mallorca | 09/09/2016

Marga Rotger era l'encarregada d'encetar el cicle de concerts DIADA.CAT, hereu natural d'altre duit a terme 2008-2009-2010 9.CAT, on la llengua catalana és la protagonista i un grup mallorquí fa d'amfitrió a altre de fora Mallorca.

Marga Rotger presentava nova formació per aquesta ocasió amb nou bateria i incorporació d'una segona guitarra. Ens va presentar temes de la seva primera demo i altres que formaran part del seu proper disc UTOPIA. El seu concert va anar per la seva clàssica línia folk-pop amb petits tocs swing-jazz del seu proper treball. Melodies cuidades, agradables arrengaments i bona sintonia en tot el concert.

Xarim Aresté conegut a la nostra illa especialment per la seva antiga banda Very Pomelo i també com a escuder de Maika Makovski, Sopa de Cabra o Sanjosex, ens va presentar el segon disc en solitari, "La rosada" pel qual ha rebut diferents guardons. El seu directe va combinar temes d'aquest disc amb altres que varen treure el costat més salvatge de la banda (per cert amb participació mallorquina als vents amb en Pep Garau i Tomeu Garcias). Carisma, qualitat tècnica, simpatia... tot junt varen fer del concert un èxit que va deixar bocabadats als assistents. 

EGARA

Marga Rotger




























Xarim Aresté




























El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de Marga Rotger:

XIV Fira Internacional Del Disc a Mallorca: 
Teatre Mar i Terra:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada