Cerca

dissabte, 2 de setembre del 2017

Gran Festa 3º Aniversari Maraca Club | Biznaga, Fiera, Ceremoney i Come Animal | Sa Possessió | Palma | Mallorca | 19/08/2017

Semblava un divendres normal i corrent, però va ser trepitjar Sa Possessió i vérem que no era així...
El Maraca complia 3 anys i ho va voler celebrar grandiosament. Biznaga, Fiera, Ceremoney, Come Animal i un bon grapat de punxa discs...

La festa la començà Come Animal. Garatge punk marca de la casa per escalfar l'ambient de la millor manera. Actitud és el que no els hi falta, així que anaren pel camí de la bogeria amunt l'escenari i els funcionà fent que el públic acabés el concert demanant més.

Ceremoney seguí amb la festa d'aniversari. Power-Pop Tropical com els hi solen dir, però nosaltres preferim dir "Garatge a saco". Presentaren noves cançons i tocaren qualque clàssic que mai pot faltar. Varen tenir al públic amb ells durant tot el concert.

Fiera varen ser els 3rs. Des de Sevilla fins a Mallorca, el duet va crear una ambientació curiosa a la festa mitjançant un baix, veus processades i caixes de ritmes. Post-punk experimental per deixar boca oberta a la gent.

I per finalitzar els concerts, els madrilenys Biznaga posaren la gota final a un vespre ple de bona música. Mitjançant un punk-rock amb influències pop, el grup es va menjar el recinte com va voler i va crear una explosió de festa amb Sa Possessió a rebentar. 

Per molts d'anys Maraca Club!

Lluís Terrassa.

Come Animal






Ceremoney











Fiera







Biznaga













El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de Ceremoney:

Gallimimus Summer:
Rock'n'Rostoll 2014:
SenceRock 2015:
Concurs OFF Sant Sebastià:
Refugi Musical amb Papa Topo:
Novo Cafe Lisboa:
Mallorca Live Festival 2016:
Artdemossa 2016:

Més fotos de Come Animal:

 Gallimimus Fest 2015:
Artdemossa 2016:
http://www.elmondelrock.com/2016/11/come-animal-i-ceremoney-artdemossa-2016.html
Presentació "Esta noche te voy a morder": 
Sa Possessió amb Goodness:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada