Cerca

dijous, 21 de setembre del 2017

Rosendo + Burning | Mallorca Music Experience | Son Fusteret | Palma | Mallorca | 02/09/2017

El dissabte 2 de setembre va ser un vespre per recordar pels amants del rock espanyol. 2 grups TOP junts al mateix escenari, Burning i el gran Rosendo.

Burning serien els encarregats d'obrir la nit. Rock de carrer dels 80 a bastament per a tots els seus seguidors i un ambient immillorable a Son Fusteret. Els madrilenys a base de clàssics i bones cançons, feren un concert més que correcte, on tots els seus fans es quedaren encantats. La banda liderada actualment pel supervivent Johnny Cifuentes, va fer recordar a molta gent els grans moments viscuts a l'època passada. 

Rosendo va ser el segon en actuar. El de Carabanchel tornava a l'illa per fer-nos gaudir de bon rock i així ho va fer. Com si encara tingués 30 anys, el mestre del rock espanyol ens va donar una màster class de com donar un bon espectacle i fer vibrar a la gent. "Agradecido", "Flojos de Pantalon", "Masculino Singular" o "Pan de Higo" foren les cançons més aclamades pel públic mallorquí, que gaudí al 100% d'un dels concerts de l'estiu. Fins a l'any següent Mallorca Music Experience!

Lluís Terrassa.

Burning

















Rosendo
















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de Rosendo:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada