Cerca

dissabte, 14 d’octubre del 2017

Talco + Fast Food Society | Es Gremi | Palma | Mallorca | 23/09/2017

Sabeu aquelles vegades que vegeu a un grup i just acabar el concert friseu que arribi una nova oportunitat per veure a la banda just vista? Idò això és el que ens va passar fa més d'un any a l'Arenal Sound just acabar el concert de Talco. A la fi poguérem canviar les ganes per realitat el dissabte 23 de setembre a la sala Es Gremi. Els italians Talco arribaven a l'illa per primera vegada per tancar la seva gira mundial, on han actuat a més de 150 llocs diferents. Però no estarien sols per terres mallorquines, els locals Fast Food Society els acompanyarien per fer del vespre una experiència més completa, divertida i apassionant.

Arribàrem just començar els locals, on la sala encara respirava amb poca gent, però que els Fast Food ho donaven tot. Punk-rock melòdic marca de la casa per començar a fer moure els cossos dels assistents (qualque estranger inclòs) i escalfar els motors pel que vendria després. Actitud al 100%, cançons noves i felicitat a les seves cares, els Fast Food Society sempre han sigut humils damunt un escenari. 

Talco eren els següents, la sala ja començava a omplir-se, i les ganes del públic mallorquí es veien molt altes. Sonà una cançó de fons i allà sortiren, primer el bateria i després la resta de la banda, el show dels italians havia començat. Pogos a fondre, crits de revolució, ska-punk del bo... allò era una festa amb majúscules. Cançons com "Danza dell'autumno rosa", "La Torre", "St.Pauli", "L'Odore Della Morte" o "Bella Ciao", que ja són part de la llista de reproducció de qualsevol amant de l'estil, foren les més aclamades pel públic. En definitiva, un vespre per recordar, on la gent assistent ho recordarà per molt de temps. Vaja 2 bandes!

Lluís Terrassa.

Fast Food Society



















Talco















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de Fast Food Society:

Factoria de So amb Stupids, Net Weight i Ataque Preventivo:

Més fotos de concerts a n'Es Gremi:

Los Suaves:
Saratoga:
La Gran Orquesta Republicana:
La Vereda:
Sidonie:
Satellite Stories:
http://www.elmondelrock.com/2015/03/satellite-stories-charly-taylor-thndr.html
Sôber:
La Habitación Roja:
Niños Mutantes:
Supersubmarina:
O'Funkillo:
SFDK:
The Other Side:
Los Coronas:
Green Valley:
Barón Rojo:
Fiestom 2015:
Hamlet:
Brujeria:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada