Cerca

divendres, 27 d’octubre del 2017

Fast Food Society + Tigre Jet Jr | Sa Possessió | Palma | Mallorca | 01/10/2017

Diumenge 1 d'octubre, el món sencer enfocat cap a Catalunya, però a Sa Possessió hi havia un esdeveniment que les bregues entre gent pacifica i antidisturbis de l'altre costat de mar, no podria aturar. Fast Food Society i Tigre Jet Jr, els dos presentaven nous treballs discogràfics, i el més curiós de tot, els concerts se celebraven a partir de les 17.00 h de l'horabaixa, una pràctica poc habitual però que va suposar molt satisfactòria. 

Arribàrem allà a l'hora acordada, amb els Tigre a punt de començar i amb una gran expectació. Hardcore punk des del primer moment. Potencia a 100, actitud a fondre, els Tigre Jet Jr. mai defrauden.

Fast Food Society seguiren amb la festa. I igual que els Tigre Jet, la potència del seu directe no va deixar aturat a ningú. Sense dubte els Fast Food s'han convertit en una de les millors bandes de l'estil de tota l'illa, i per què no, de tot l'estat. Punk-rock melòdic a bastament per a tothom, molt de nins inclosos. Sense dubte a Mallorca ens falten moltes coses, però grans bandes, en tenim i en tindrem per molt de temps.

Lluís Terrassa.

Tigre Jet Jr.
















Fast Food Society






















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de Fast Food Society:

Factoria de So amb Stupids, Net Weight i Ataque Preventivo:
Amb Talco a Es Gremi:

Més fotos de Tigre Jet Jr:

Llunàtic Fest:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada