Cerca

dilluns, 6 de novembre del 2017

Avulsed, Trallery, Golgotha, [IN MUTE], Ravenblood | Extreme Division Mallorca Fest II | Es Gremi | Palma | Mallorca | 28/10/2017

El dissabte 28 d'octubre assistírem a un d'aquells esdeveniments que estan marcats en vermell al calendari des de fa temps. La segona edició de l'Extreme Division Fest desembarcava a la sala Es Gremi, i nosaltres no ens ho volíem perdre de cap manera. Un cartell compost per Avulsed, In Mute, Trallery, Golgotha i Ravenblood, un vespre que prometia ser inoblidable.

El festival començava més prest de l'habitual, s'obriren portes a les 19.00 h i allà érem nosaltres, preparats per escoltar canya de la bona.

El primer grup fou Ravenblood, des de Barcelona. So potent i retronant per començar la tarda. La banda va saber escalfar de la millor manera al públic mallorquí, que a poc a poc començava a entrar dins la sala, sense dubte va ser un bon descobriment.

Trallery foren els següents i com diu el seu propi nom, foren els encarregats de seguir repartint tralla. És d'admirar el que han aconseguit durant tot el passat any, tocant per tot l'estat i tenint un directe d'admiració, sobretot per només ser 3 integrants. El seu disc "Spiritless" és una autèntica obra d'art.

Ara el torn era d'In Mute, procedents de València. Des del primer segon la banda liderada per Steffi Garcia es va guanyar el públic i va ser sense dubte la banda triomfadora de la nit. Directe potent i actitud extrema, que feren del seu primer concert a Mallorca un fet inoblidable.

El cap de cartell s'acostava, Avulsed des de Madrid pujaven a l'escenari i seguiren amb el clímax del públic. Death metal a fondre per seguir amb la tralla. Qui diu que els anys degraden les coses! Brutal directe i concert molt complet. Varen rompre més d'1 cap amb la seva potent música.

I per finalitzar, un dels moments més esperats de la nit, el concert dels Golgotha, banda mítica de Mallorca. Doom metal a fondre per acabar una festa que tothom la va gaudir al màxim. Actitud al 100% i felicitat a les seves cares, els Golgotha varen posar el taló de la millor manera possible.

Gràcies a Deathlight Music per fer-ho possible, sense dubte la Mallorca metalera sempre estarà molt agraïda amb la vostra labor.

Lluís Terrassa.

Ravenblood









Trallery

























[IN MUTE]










  



Avulsed















Golgotha













El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de concerts a n'Es Gremi:

Los Suaves:
Saratoga:
La Gran Orquesta Republicana:
La Vereda:
Sidonie:
Satellite Stories:
http://www.elmondelrock.com/2015/03/satellite-stories-charly-taylor-thndr.html
Sôber:
La Habitación Roja:
Niños Mutantes:
Supersubmarina:
O'Funkillo:
SFDK:
The Other Side:
Los Coronas:
Green Valley:
Barón Rojo:
Fiestom 2015:
Hamlet:
Brujeria:
Talco:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada