Cerca

dijous, 30 d’agost del 2018

Bunbury | Mallorca Music Experience | Ex.Tour | Son Fusteret | Palma | Mallorca | 23/08/2018

El passat dijous 23 d'agost tornà a trepitjar Mallorca un dels artistes de rock espanyol més famosos arreu del món, Enrique Bunbury, i el lloc no podia ser millor, Son Fusteret de Palma (Dins el cercle de concerts, Mallorca Music Experience). Més de 2500 persones l'esperaven a ell i a la seva banda, que venien a presentar el seu nou disc "Expectativas", dins la gira Ex-Tour.

El concert començà puntual a les 22.00 h i el cantant aragonès començà amb força. Mitjançant cançons noves, Bunbury va començar a escalfar l'ambient i ficar al públic dins l'espectacle, però més tard no s'oblidà de tocar tots els seus clàssics per fer explotar d'alegria a tothom. Enrique Bunbury feia 2 anys que no venia a l'illa, (la darrera vegada ho va fer a Son Amar), així que el públic mallorquí tenia moltes ganes de tenir-lo a prop un altre cop. 

El concert durà unes 2 hores i Bunbury va fer un repàs a totes les seves èpoques, on les cançons més cantades i aclamades per la gent, varen ser com no, les de quan estava amb els Heroes del Silencio. Del concert destacaríem moltes coses. La primera, la gran actitud d'Enrique (molt fotogènic per cert), que no aturà de moure's durant tota l'actuació i mantenint la flama del públic encesa tot el temps. Però clar, no tot fou mèrit seu, darrere ell duia una gran banda que sonà brillant. 

El de Saragossa deixà a tothom content, "El Mar No Cesa", "Héroe de Leyenda", "Parecemos Tontos" o "Que Tengas Suertecita" foren algunes de les cançons que sonaren... i que la gent gaudí més!

Lluís Terrassa.
































El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada