Cerca

dimarts, 14 d’agost del 2018

Mallorca Soul Weekend 2018 | The Excitements + El Niño Alcalino and the Chuskers | Segon Dia | Es Baluard | Palma | Mallorca | 07/07/2018

Després d'un gran divendres, el Mallorca Soul Weekend continuava amb la segona jornada del festival. Aquesta vegada també serien 2 les bandes encarregades de fer ballar a la gent, ni més ni manco que els mallorquins El Niño Alcalino and the Chuskers i els catalans The Excitements, tot un luxe.

Els primers a tocar foren els El Niño Alcalino and the Chuskers i ho feren amb molta garra i ganes. El grup mallorquí ens va fer passar una bona estona al ritme del soul, funk i ritmes afro... un escalfament brillant pel que vendria després.

The Excitements són una banda màgica. Ja vingueren a la nostra illa l'any 2014 i tota la gent que assistí sap la grandesa d'aquesta banda.... Koko-Jean Davis al micròfon i amb una banda plena de qualitat, els Excitements fan dels seus concerts, una autèntica festa, al ritme del funk, soul i black music en general. A Mallorca el seu concert, fou una autèntica bogeria. La gent ho gaudí en gran, ja que durant tota l'actuació, pogueren ballar i cantar tots els seus temes plens d'energia. Ritme, alegria, professionalitat i originalitat, els Excitements deixaren una bona marca pel seu pas al Mallorca Soul Weekend 2018.

Lluís Terrassa.

El Niño Alcalino and the Chuskers















The Excitements




















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Fotos del Mallorca Soul Weekend 2018:

Speedometer (UK) + Dr. Gang:

Fotos del Mallorca Soul Weekend 2017:

Shirley Davis & The Silverbacks

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada