Cerca

dimecres, 19 d’octubre del 2016

Marcel Cranc, Donallop, Marga Rotger, Folk Souvenir | Fira B! | Es Baluard | Palma | Mallorca | 29/09/2016

Dijous 29 de setembre vàrem anar a la Fira B!, on el cartell era més que bo. Per diverses circumstàncies no poguérem veure a tots els artistes però almenys no ens perdérem el concert de Marcel Cranc, Donallop, Marga Rotger i Folk Souvenir.

El nostre primer concert va ser per Marga Rotger, folk-pop de la mà d'una artista ja consolidada a l'illa, on també poguérem escoltar algun toc de swing o jazz, concretament del seu nou treball. Un concert que tots els assistents gaudiren asseguts a les cadires de l'aljub d'Es Baluard.

Folk Souvenir foren els següents, un grup que no coneixíem i que ens va parèixer molt curiós. Un concert ple de renous, ressonàncies de la música popular mallorquina i sense dubte un gran ambient i experiència pel públic. 

Just després vérem a Donallop. Jane Rose i Pere Bestard + banda pujaren a l'escenari, i des del primer moment feren el millor que saben fer. Fer música i gaudir tocant-la. Pop-folk de la mà d'uns dels grups del moment de Mallorca, però Donallop és més que això, és amor, ganes, actitud i felicitat.

Marcel Cranc tancà el nostre dia a la Fira B. Pop en català de la mà d'un geni del gènere. El recinte ple per presenciar el concert, que segur que a tothom se li va fer curt a causa de les modificacions de les actuacions per la pluja. Qualitat, classe i fermesa, Marcel Cranc va fer un concert impecable.

Lluís Terrassa.

Marga Rotger











Folk Souvenir








Donallop





Marcel Cranc











El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de Marga Rotger:

XIV Fira Internacional Del Disc a Mallorca: 
Teatre Mar i Terra:
Diada.cat + Xarim Aresté:
http://www.elmondelrock.com/2016/09/xarim-areste-marga-rotger-diadacat.html



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada