Cerca

dimarts, 18 d’octubre del 2016

The Goodness + Los Amebas | Three Lions Pub | Palma | Mallorca | 23/09/2016

Divendres 23 de setembre vàrem anar al Three Lions a presenciar 2 concerts molt interessants, Los Amebas i The Goodness tocaven per primera vegada plegats i les expectatives eren altes.

El primer grup a tocar va ser The Goodness, que començaren d'amunt les 00.30 h. Punk Rock Alternatiu marca de la casa per fer ballar al públic del bar del marítim. Influències de grunge, garage, Post-punk o rock alternatiu es deixaven notar a les seves cançons, on mitjançant temes propis i alguna versió, feien gaudir a la gent d'un bon concert. Sonaren versions dels Ramones ("Beat on the Brat", "Blitzkrieg Bop", "Sheena is a Punk Rocker"), Black Lips ("Bad Kids") o The Subways (amb una potent "Rock'n'Roll Queen"), i destacaren cançons pròpies com "Wanna Say", "Come here now" o "Atura", que foren les que la gent ballà i gaudí més. El grup acabà i la mescla de públic mallorquí i estranger acabà molt satisfet.

Los Amebas foren els segons i últims, que començaren devers les 02.00 h. La sala igual que abans, amb una bona consideració de gent i amb moltes ganes de festa. Garage ye-ye a bastament per fer ballar a tothom. Influències del rock, mod o fins i tot punk es notaren amb les seves cançons. Actitud, ganes i felicitat, Los Amebas ho varen donar tot a l'escenari.
Una nit ple de festa on els 2 grups deixaren molt bon sabor de boca als assistents.

The Goodness
























Los Amebas



















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada